Keurslagerij Hoof Van

Nu gesloten
Opent in 8 uur

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0135111273

Zoekbegrippen

Barbecüschotels Italiaanse Specialiteiten Maaltijden Paté Salades Sauzen Gevogelte Hamburgers Kalfsvlees Kalkön Lamsvlees Scharrelvlees Worsten Advies Catering Verkoop Online Bestellen Begane Grond Gehakt Kip Rundvlees Varkensvlees Slager Vlees Vleeswaren Vlees & Slagerijen

Openingstijden

Maandag
10:00 18:00
Dinsdag
08:30 18:00
Woensdag
08:30 18:00
Donderdag
08:30 18:00
Vrijdag
08:30 18:00
Zaterdag
08:00 16:00
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Wij maken heel veel producten zelf, dus in onze zaak treft u altijd vers vlees en verse vleeswaren. Van eerlijk Brabants kalfsvlees (Weivlees, uit Cromvoirt !), mals rundvlees, goed varkensvlees tot tal van luxe vleesgerechten. Ook de rookworsten maken wij zelf en als ambachtelijk Keurslager kunnen wij natuurlijk meer voor u betekenen. Wij helpen u graag met een breed assortiment, een goed advies en een gezellige sfeer!
Heeft u al kennis gemaakt?

Wij van de Heyde Hoeve brengen u heerlijk en eerlijk varkensvlees met de pure smaak en malsheid van vrüger. Wij staan voor een duurzame wijze van het houden van onze varkens en hebben respect voor het dierenwelzijn. Ook produceren wij groene stroom uit de afvalstoffen van onze boerderijen. Met de Nederlandse herkomst en een speciaal voer dat we de varkens geven, garanderen wij een duurzame kwaliteit en minder CO2-belasting voor de aarde. Wij zijn georganiseerd in een coöperatie van boeren. Zo bent u verzekerd van heerlijk varkensvlees uit een eerlijke stal.

Beoordeel Keurslagerij Hoof Van

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 19.12.2023 01:23
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie