MeA Klusbedrijf


(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0640381508
E-mail adres
info@meaklusbedrijf.nl

Zoekbegrippen

Klusbedrijf Houtbewerking Afwerking Lambrisering Mea Klusbedrijf

Bedrijfsomschrijving

> Laminaat en plinten:

Heeft u onlangs een laminaatvloer gekocht maar ziet u geen kans deze zelf te leggen? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen uw laminaatvloer goed en snel. Ook voor ondervloeren kunnen wij u het juiste advies geven. Wij leggen uw laminaat ook dorpelloos indien gewenst! Handig voor rolstoelgebruikers, en het geeft een veel strakker uiterlijk.

> Behang saus en schilderwerk, en klein stucwerk/egaliseren:

Ziet u het niet zitten om een plafond of wand te sauzen, of misschien wel uw gehele woning? Krijgt u al pijnlijke armen bij de gedachte de hele dag boven uw hoofd te staan sauzen of schilderen? Geen probleem voor ons. Een gladde muur is wel zo mooi als u er voor kiest om een muur te gaan verven of sauzen. Indien u op een kinderkamer muurstickers wilt plakken is een zo glad mogelijke wand belangrijk voor een mooi eindresultaat.

> Lambriseringen (Uniek, op maat gemaakt naar wens):

Ook voor lambriseringen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken lambriseringen geheel op maat in elk gewenste look. Van strak tot landelijk, alles is mogelijk en bespreekbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos.

> Koven, radiatorombouw en vensterbanken:

Leidingen of radiatoren die in het zicht zitten kunnen soms een doorn in het oog zijn. Een koof maakt het tot een strakker geheel. Ook een op maat gemaakte radiatorombouw of vensterbanken kunnen wij voor u verzorgen. Uiteraard plaatsen wij ook kant en klare delen die u misschien al in bezit heeft maar er nooit aan toegekomen bent om het te maken.

> Wandbekleding:

Denk hierbij aan een wand van steigerdelen of mooie panelen wand achter uw tv. Zo kunt u ook de bekabeling hierachter in verwerken. Of een lange saaie muur die hierdoor een schitterende uitstraling krijgt.

> Inbouwkasten en schuifdeuren:

Inbouwkasten, kastenwand voor uw boekenverzameling of tv-kasten maken wij in elk gewenste soort hout op maat. Ook maken wij klassieke boeren schuifdeuren; de zogenaamde Barndeuren, zelf op maat. Deze deuren hebben een landelijke uitstraling met robuust hang en sluitwerk.

> Zonwering / Raamdecoratie:

Een rolluik, screen, uitvalscherm, terrasoverkapping, knikarmscherm of juist een mooi rolgordijn of shutters voor binnen? Het is allemaal mogelijk bij ons. Van handbediend of elektrisch tot vol automatisch met 1 druk op de knop. Het op maat maken van rolgordijnen, alsmede het vervangen van doeken tot het elektrisch maken van een verouderd zonnescherm. Met onze ruime kennis van zaken rondom zonwering en raamdecoratie is er altijd een passende oplossing voor uw situatie.

> Schutting en blokhut montage:

Ook schuttingen en blokhutten plaatsen behoren tot onze taken. Van kant en klare delen tot een eigen ontwerp schutting. Blokhutten bouwen we ter plaatse compleet op.

> Diverse montageklussen en kleine reparaties:

Kleine reparaties in en om uw woning verzorgen we vakkundig en zo spoedig mogelijk. Via het vragenformulier op de website kunt u uw wensen aangeven. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons.

> Houtbewerking:

Zie Houtbewerking

Beoordeel MeA Klusbedrijf

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 01.01.1970 01:00
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie