Gogh-Schoenmakers Logopedie V D A P M van


(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0134679266

Zoekbegrippen

Kinderen Gezondheidscentrum Zelfstandig Logopedist Advies Begeleiding Behandeling Agis Zorgverzekeringen Anderzorg Avero Achmea Cz De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar Dsw Fbto Iak Interpolis Iza Izz Menzis Univé Vgz Vvaa Zilveren Kruis Achmea Alleen Op Afspraak Behandeling Aan Huis Mogelijk Begane Grond Tögankelijk Voor Rolstölen Logopediepraktijk Ademtherapie Drinkproblemen Dyslexie Eetproblemen Gehoorstoornis Hyperventilatie Slikproblemen Slissen Spraakstoornis Stemstoornis / Zang Stotteren Volwassenen Afasie Dysartrie Logopedie

Bedrijfsomschrijving

Wanneer u of uw kind stem- of keelklachten heeft, moeilijk slikt, stottert, onduidelijk spreekt, moeilijk op woorden kan komen, moeite heeft met het vormen van zinnen of een logisch verhaal, problemen heeft met horen of luisteren, lezen en schrijven, dan kan de logopedist u helpen.

Wij zijn gevestigd in de wijk De Blaak in Tilburg en goed bereikbaar voor mensen uit De Blaak, Zorgvlied, De Reit, Goirle en Riel.

De combinatie van het werken in een praktijk en het werken in het speciaal onderwijs ervaar ik als zeer boeiend en leerzaam. Ik zie mezelf als een allround logopedist, met ervaring op allerlei gebieden van de logopedie. In al deze jaren waarin ik tot nu toe heb gewerkt, heb ik regelmatig nascholing en bijscholing gedaan. Hierdoor, in combinatie met mijn ervaring, zijn er onderdelen van het vakgebied waarin ik mij verder heb gespecialiseerd.

In de praktijk behandel ik:
Kinderen met spraakproblemen, ook zeer jonge onverstaanbare kinderen;
Kinderen met taalontwikkelingsstoornissen;
Kinderen en volwassenen met stemklachten;
Myofunctionele therapie bij afwijkende mondgewoonten bij kinderen en volwassenen;
Stotteren en broddelen bij (zeer jonge)kinderen en volwassenen
Afasie/dysarthrie.

Beoordeel Gogh-Schoenmakers Logopedie V D A P M van

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 19.12.2023 00:24
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie