Dijkstra Jansen Bergman Notarissen & Juridisch Adviseurs

Nu geopend
Sluit in 3 uur

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0599612016
Faxnummer
0599621266
E-mail adres
info@djbnotarissen.nl

Zoekbegrippen

Bedrijven Particulieren Agrarische Praktijk Bödelbehandeling Erfpachtuitgifte Onrörend Göd Overdracht Overlijdensakte Rechtszekerheid Ondernemer Alleen Op Afspraak Begane Grond Faciliteiten Voor Blinden Gehandicaptenparkeerplaats Honden Tögestaan Tögankelijk Voor Rolstölen Aandelenoverdracht Huwelijksvoorwaarden Hypotheekakte Partnerschapsvoorwaarden Schenking Testament Mediation / Scheidingsbemiddeling Registergödpraktijk Ondernemingsrecht (Rechtspersonen) Onrörendgödrecht Personen- En Familierecht Estate Planning (Nalatenschap) Familiepraktijk / Familierecht Ondernemingspraktijk / Ondernemingsrecht Onrörendgödpraktijk / Onrörendgödrecht Bedrijfsopvolging / Bedrijfsovername Besloten Vennootschap Naamloze Vennootschap Samenlevingsovereenkomst / -Contract Appartementsrechten / Splitsingsakte Gezag En Voogdij Stichtingen En Verenigingen Onafhankelijke Notaris Echtscheiding / Convenant E

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Dijkstra Jansen Bergman notarissen & juridisch adviseurs verrichten alle notariële werkzaamheden. Op het gebied van onroerend goed: overdracht van woonhuizen en bedrijfspanden, hypotheken, splitsing in appartementen, de begeleiding van projecten et cetera. De fiscale problematiek krijgt altijd bijzondere aandacht.
Op het gebied van de ondernemingen en rechtspersonen: overdracht van bedrijven en aandelen, de oprichting van vennootschappen, verenigingen en stichtingen, fusies en ontbinding van rechtspersonen, wijziging van statuten, herstructurering van ondernemingen, certificering van aandelen et cetera.
Op het gebied van het familierecht: testamenten, huwelijkse voorwaarden, boedelbehandeling, het optreden als executeur testamentair enzovoorts. Een speciaal aandachtspunt daarbij is estate-planning.
Vanzelfsprekend is het resultaat voor de cliënt altijd het uitgangspunt van onze dienstverlening. Kwaliteitsverbetering en efficiency verhoging staan bij ons hoog in het vaandel.
Het kantoor is georganiseerd in sectoren en de meeste werkzaamheden zijn vastgelegd in protocollen. Wij zijn van mening dat op deze wijze de kwaliteit van onze dienstverlening het meest wordt gewaarborgd.

Beoordeel Dijkstra Jansen Bergman Notarissen & Juridisch Adviseurs

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 19.12.2023 02:48
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie