Vis Landrover Supplies

Nu gesloten
Opent in 6 uur

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
070 350 21 55
Faxnummer
0031 70 350 44 71
E-mail adres
vis5@xs4all.nl

Zoekbegrippen

Auto-Onderdelen Vis Landrover Auto Off Road Reparatie Verkoop

Openingstijden

Maandag
08:30 17:30
Dinsdag
08:30 17:30
Woensdag
08:30 17:30
Donderdag
08:30 17:30
Vrijdag
08:30 17:30
Zaterdag
09:00 12:00
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

WERKPLAATSACTIVITEITEN

De hoofdactiviteit van Vis' Land-Rover Supplies is, zoals de naam al zegt, de handel in onderdelen en accessoires voor Land-Rovers en Range-Rovers. Op dit moment maken de onderdelen zo'n 80% uit van onze omzet. Maar daarnaast beschikken wij evenwel over een kleine, maar bijzonder goed uitgeruste werkplaats waar wij vrijwel alle voorkomende werkzaamheden aan Uw Land-Rover kunnen uitvoeren en waar wij thans beschikken over 7 werkplekken, waaronder een moderne put en twee hefbruggen. De nadruk ligt op het uitvoeren van werkzaamden die vooraf zijn gereserveerd. Wij hebben evenwel, in tegenstelling tot vele van onze collega's, geen lange wachttijden. In de regel kunt U binnen een periode van minder dan een week bij ons terecht, ongeacht de omvang van de werkzaamheden, voor beurtjes zelfs meestal op kortere termijn. Daarnaast hebben wij altijd ruimte voor één lange termijn project, zoals een restauratieproject of een safari-preparatie. Bovendien proberen wij altijd een werkplek vrij te houden voor een spoedklus, waarbij de werkplaatsleiding rekening houdt met de inzet van de betreffende Land-Rover. Strandtenthouders, Staatsbosbeheer, aannemers en andere professionele gebruikers krijgen voorrang boven particulieren die hun Land-Rover gebruiken voor woon- werkverkeer. Bovendien heeft onze chefmonteur (40 jaar ervaring), een uitgesproken hekel aan mensen die één dag voor hun vakantie plotseling een imperiaal willen laten monteren, de koppeling willen laten vervangen, of een complete remrevisie willen laten uitvoeren. U bent gewaarschuwd!!

GOED GEOUTILLEERDE WERKPLAATS

Onze monteurs zijn geen "onderdelen vervangers", maar ouderwetse automonteurs. Zij beschikken over méér dan gemiddelde kennis van Land-Rovers en over meer dan gemiddelde gereedschappen. Naast alle gebruikelijke gereedschappen hebben wij vrijwel alle speciaal-gereedschappen die voor Land-Rover zijn ontwikkeld. Zo beschikken wij over "testbook", de officiële diagnose computer van Land-Rover waarmee electronische problemen aan de latere modellen kunnen worden opgelost. Wij hadden destijds testbook al in bezit nog voordat de meeste officiële dealers daarover konden beschikken. Daarnaast hebben wij diverse speciaalgereedschappen zelf ontwikkeld om zodoende de reparatieduur te verkorten, hetgeen de klant uiteraard scheelt in de kosten van het arbeidsloon. Het plaatsen van de circlip van het 3e-versnellings tandwiel van een sieries III neemt volgens het werkplaatshandboek drie kwartier tot anderhalf uur in beslag. Na jarenlang te hebben geworsteld met de circlip hebben we in minder dan 10 minuten op de draaibank een speciaal gereedschapje vervaardigd, waarmee de klus in minder dan 20 seconden is geklaard. Het vervangen van de hoofdkoppelingscilinder van dezelfde auto ?? Officieel een werkje van meer dan drie uur. Dank zij onze methode brengen wij U slechts drie kwartier in rekening. U bent blij met de rekening, wij zijn blij omdat we met de volgende auto kunnen beginnen.

Wij beschikken over banden-apparatuur, wij kunnen Uw banden monteren en vervolgens balanceren op het modernste balanceerapparaat, wij hebben apparatuur om gaslekken op te sporen in gasinstallaties, wij testen Uw remvloeistof, testen Uw schokdempers op een Koni-schokbrekertestbank, (gratis service bij elke beurt), testen Uw remmen op een remmenbank (ook latere voeruigen met een automatisch centraal-sper-differentieel !!), en kunnen zelfs Uw kenteken in al Uw ruiten zandstralen. Ons apparaat met zeven microfoons om enge geluidjes te localiseren heeft door de tijdsbesparing bij het stellen van de diagnose al vele malen z'n geld opgebracht, evenals de vele andere speciaal gereedschappen, waarmee de werktijd, en dus het arbeidsloon, tot een minimum beperkt blijven. Wij kunnen Uw remleidingen op maat maken, dieselinjectoren afpersen en met diverse lasapparatuur reparaties aan chassis en carrosserie uitvoeren. Een hydraulische pijpenbuiger om rolkooien op maat te maken. Met de roetmeter kunnen we de verbranding van Uw dieselmotor beoordelen en met onze Bosch vier-gas-tester kunnen we Uw benzinemotor optimaal afstellen. We kunnen niet alles, maar wel veel.

Beoordeel Vis Landrover Supplies

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 01.01.1970 01:00
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie