Peuterspeelzaal 't Kruimeltje

Nu gesloten
Open op Maandag

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0548519649
E-mail adres
info@peuterspeelzaalkruimeltje.nl

Zoekbegrippen

Prot. Chr. Peuterspeelzaal Kinderdagverblijven

Openingstijden

Maandag
08:00 15:45
Dinsdag
08:00 15:45
Woensdag
08:00 15:45
Donderdag
08:00 15:45
Vrijdag
08:00 15:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Bij 't Kruimeltje staat spel centraal. Onze speelzaal is een plek waar kinderen door te spelen leren omgaan met anderen en de wereld om hen heen. Ze ontdekken taal, muziek en concepten als grootte, hoogte en temperatuur op een speelse manier.

Elke sessie begint en eindigt met een kringmoment, waarbij we starten met een gebed en eindigen met verhalen en liedjes. Deze momenten zijn gewijd aan het delen van Bijbelverhalen, waarmee we kinderen op een toegankelijke manier in contact brengen met het geloof.

We bieden een rijke variatie aan spelactiviteiten die aansluiten bij de ontwikkelingsfase van de peuters. Onze speellokalen zijn uitgerust met verschillende speelhoeken, zoals een huishoek, leeshoek en bouwhoek, waar kinderen creatief kunnen zijn met materialen als papier, klei en verf.

Binnen en buiten stimuleren we actief spel zoals klimmen, rennen en fietsen. Verjaardagen en thema-gerelateerde activiteiten worden ook gevierd in de kring.

Onze pedagogische visie en doelen zijn vastgelegd in een beleidsplan, dat inzichtelijk is op de peuterspeelzaal of digitaal beschikbaar is voor geïnteresseerden. Zo waarborgen we een transparante en doelgerichte aanpak in de ontwikkeling van uw kind.

Beoordeel Peuterspeelzaal 't Kruimeltje

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 18.05.2024 09:12
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie