Voetverzorging en Wellness Praktijk JIJ & IK


(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0644073848
E-mail adres
info@pedicurejijenik.nl

Zoekbegrippen

Medische Pedicure Nagelverzorging Vötmassage Vötverzorging Kloven Eelt Verwijderen Kalknagels Likdoorns Verwijderen Nagelbeugels Plaatsen Nagels Knippen Schimmelnagels Verdikte Nagels Ingegröide Nagels Nagelreparatie Manicure & Pedicure

Bedrijfsomschrijving

Bij Voetverzorging en Wellness Praktijk JIJ & IK bieden we gespecialiseerde medische pedicurebehandelingen voor een scala aan voetgerelateerde aandoeningen, waaronder diabetes, reuma, en meer. Onze bekwame medisch pedicures zijn getraind in het behandelen van risicovoeten met een reeks diensten zoals voetonderzoek, basisbehandelingen, en geavanceerde technieken. We werken samen met gezondheidsprofessionals om u de beste zorg te bieden.

Onze wellness voetbehandelingen zorgen voor een ontspannen ervaring, beginnend met een reiniging en gevolgd door een exfoliërende peeling. Een voedend voetenmasker met plantenextracten en een hydraterende voetmassage revitaliseren uw voeten volledig. Geniet van hernieuwde energie en een gevoel van welzijn na elke sessie. We bieden ook Gellack voor een complete verzorging.

Beoordeel Voetverzorging en Wellness Praktijk JIJ & IK

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 25.05.2024 09:29
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie