G. Verduijn Houtbouw en Tuinaanleg


(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0619902719
E-mail adres
info@gverduijnhoutbouwentuinaanleg.nl

Zoekbegrippen

Bedrijven Particulieren Herbouw Schadeherstel Badkamer Garage / Carport Houtskeletbouw Schuifpui Timmerwerk Zolder Geen Voorrijkosten Gratis Offerte Onderhoud Nieuwbouw Renovatie Kozijnen Dakkapel Complete Aanbouw Plaatsen Meubeltimmerwerk / Binnentimmerwerk Plafond Serre Aanbouw / Verbouw Gratis Advies Bouwbedrijven & Aannemers Algemeen

Bedrijfsomschrijving

G. Verduijn Houtbouw en Tuinaanleg is uw ervaren partner in bouwprojecten, van verbouwingen en onderhoud tot renovaties en nieuwbouw voor diverse panden. Met meer dan 25 jaar ervaring, zijn we ook experts in het vernieuwen van kozijnen en dakkapellen. We begrijpen dat uw tuin een essentieel onderdeel van uw huis is en streven ernaar om een onderhoudsvriendelijke en sfeervolle buitenruimte te creëren die aansluit bij uw levensstijl.

Ons proces is eenvoudig en klantgericht: we bespreken uw wensen, ontwerpen een plan en voeren het uit, allemaal onder begeleiding van een vaste contactpersoon.

Als een klein bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft, hanteren we een persoonlijke aanpak voor zowel kleine als grote projecten. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Beoordeel G. Verduijn Houtbouw en Tuinaanleg

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 25.05.2024 09:28
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie