Accountantspraktijk Houwaart BV

Nu gesloten
Morgen geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0713616094
Faxnummer
0713620799
E-mail adres
info@accountantspraktijkhouwaart.nl

Zoekbegrippen

Bedrijven Particulieren Mkb Administratieve Dienstverlening Salarisadministratie Verwerken Aangifte Inkomstenbelasting Aangifte Loonbelasting En Sociale Verzekeringen Aangifte Omzetbelasting Belastingadvies / Fiscaal Advies Fiscaal Juridisch Advies Btw-Advies Betalingsadvisering Advisering Sociale Verzekeringen Aangifte Vermogenbelasting Financiële Planning Starters Zzp Stichtingen En Verenigingen Accountantsverslag / Management Letter Opstellen Adviseren Bij Aankoop / Verkoop Van Onderneming Audit / Externe Controle Bedrijfsadvies Bedrijfsoverdracht Begeleiden Begroting Opstellen Controle En Beoordeling Jaarrekening Dü Diligence (Bökenonderzök) Externe Controle Familiebedrijven En Dga-Bedrijven Begeleiden Feitenonderzök Financiële Verslaggeving Interne Controle Juridische Dienstverlening Liquidatie Begeleiden Online Bökhouding Overname En Fusie Begeleiden Risicoanalyse Uitvören Startersbegeleidin

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Persoonlijke benadering
Accountantspraktijk Houwaart B.V. is een professionele accountantspraktijk in de historische dorpskern van Noordwijk-binnen. De 7 medewerkers verrichten financiële diensten voor het locale midden- en kleinbedrijf en voor particulieren. Door bewuste kleinschaligheid blijft de persoonlijke benadering naar onze cliënten gewaarborgd. In onze visie is onze toegankelijkheid en persoonlijke betrokkenheid naar het MKB en naar particulieren de basis voor de kwaliteit van ons werk.

Breed scala aan werkzaamheden
De werkzaamheden worden verricht voor bedrijven en instellingen met verschillende rechtsvormen, zoals eenmanszaken, vennootschappen onder firma, besloten vennootschappen, stichtingen en verenigingen.

De werkzaamheden variëren van het verwerken van administraties, controle van administraties, samenstellen van jaarrekeningen, opstellen van jaarprognoses, verzorgen van belasting aangiften, begeleiden van aan- en verkoop van ondernemingen, begeleiden van starters en ZZP-ers tot al hetgeen hiermee verband houdt.

Tevens is er in de accountantspraktijk een speciale afdeling salarisadministratie voor de verwerking van salarisstroken, het opstellen van aangiften loonheffing en de ondersteunende advisering rond de loonadministratie.

De praktijk voert ook interim management opdrachten uit op het gebied van administratieve organisatie, interne controle en interne beheersing.

Op locatie van cliënten is ook administratieve ondersteuning mogelijk van operationeel tot managementniveau.

Ons kantoor heeft in de loop der jaren een netwerk opgebouwd van specialisten, die ons kunnen bijstaan op velerlei gebied. Dit kan met specifiek advies, ter ondersteuning van onze werkzaamheden of als second opinion.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Via een nieuwspagina op onze site en middels (digitale) nieuwsbrieven houden wij onze opdrachtgevers geïnformeerd over actuele fiscale en administratieve onderwerpen.

Bilder

531x800
800x537
800x585
800x269

Beoordeel Accountantspraktijk Houwaart BV

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 07.05.2021 01:34
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie