Toolnation

Nu gesloten
Morgen geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0852371500
E-mail adres
info@toolnation.nl

Zoekbegrippen

Bezorgservice Gratis Offerte Bedrijven Particulieren Ja Webshop Gereedschap Machines Makita Metabo Äg Senco Walko Tools Carat Clipper Flex Powertools Bosch Stanley Stanley - Bostitch Rems Telesteps Festool Bessey Dewalt Fein Mafell Starmix Hitachi Milwaukee Panasonic Bouwmateriaal & Gereedschap

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Toolnation is een nieuw onderdeel van handelsonderneming Dirks BV dat zich specifiek richt op de directe verkoop van hoogwaardige gereedschappen aan particulieren en bedrijven via internet.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van gereedschappen binnen de bouw-, automotive- en industriesector, hebben we besloten ons assortiment ook aan particuliere klanten aan te bieden. Ons doel is om klanten een uitgebreid assortiment te bieden dat informatief, prijstechnisch en kwalitatief in evenwicht is. We streven ernaar een totaalpakket aan te bieden voor elke toepassing. In onze winkel vindt u zowel bekende als minder bekende merken, maar we garanderen dat alles van uitstekende kwaliteit is. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om het beste te bieden voor iedere situatie.

Bovendien beschikt Toolnation over een eigen service- en reparatiewerkplaats, waar zowel herstelwerkzaamheden als garantie-reparaties worden uitgevoerd. U kunt dus met een gerust hart vertrouwen op Toolnation voor al uw gereedschapsbehoeften!

Bilder

289x124

Beoordeel Toolnation

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 27.04.2024 09:03
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie