Osteopathie Lichtenvoorde

Nu gesloten
Morgen geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0620896661
E-mail adres
info@osteopathielichtenvoorde.nl

Zoekbegrippen

Kinderen Volwassenen Onderzök Concentratieproblemen Spastische Darm Behandeling Buikklachten Huilbaby Schouderklachten Whiplash Osteopathische Geneeskunde

Openingstijden

Maandag
08:00 22:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
18:00 22:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Osteopathie Lichtenvoorde biedt behandelingen voor alle leeftijden. Een osteopaat beoordeelt de beweeglijkheid van alle weefsels, onderzoekt het hele lichaam en behandelt de plek waar de oorzaak van de klacht wordt gevonden. Tijdens de behandeling herstelt de osteopaat de beweeglijkheid met verschillende handgrepen en technieken, zodat het lichaam zichzelf kan herstellen.

Volwassenen kunnen bij Osteopathie Lichtenvoorde terecht voor diverse klachten, zoals pijn en stijfheid in rug, nek, schouder, heup en ledematen, klachten na blessures, whiplash, hoofdpijnen, hoge bloeddruk, en maag- en darmklachten. De resultaten van het onderzoek worden besproken en er wordt een behandelplan voorgesteld. De behandeling richt zich op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Een behandeling duurt drie kwartier tot een uur, en het aantal benodigde behandelingen varieert per individu. Indien nodig, wordt doorverwezen naar een huisarts of specialist.

Voor een afspraak is geen verwijzing nodig. Osteopaten werken samen met andere disciplines in de gezondheidszorg.

Bilder

800x600
800x600

Beoordeel Osteopathie Lichtenvoorde

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 17.05.2024 07:18
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie