Het Andere Wonen Leeuwarden

Nu geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0651982600
E-mail adres
leeuwarden@hetanderewonen.nl

Zoekbegrippen

Persoonlijke Zorg Kleinschalige Woonvorm Ouderenzorg Zelfstandig Wonen Menswaardige Zorg Eigen Regie Volwaardig Appartement Verpleeghuizen & Bejaardentehuizen

Openingstijden

Maandag
24 uur geopend
Dinsdag
24 uur geopend
Woensdag
24 uur geopend
Donderdag
24 uur geopend
Vrijdag
24 uur geopend
Zaterdag
24 uur geopend
Zondag
24 uur geopend

Bedrijfsomschrijving

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen
We worden steeds ouder en willen zo lang mogelijk zelfstandig wonen en zelf regie voeren over ons eigen leven. In onze samenleving zijn de zorginstellingen door alle bezuinigingen en grootschaligheid steeds onpersoonlijker. Medewerkers zijn meer bezig met het invullen van papierwerk en het navolgen van protocollen dan de daadwerkelijke zorg voor de bewoners.
Wij willen we terug naar de basis. Zorg gaat volgens ons namelijk niet om bezuinigingen en kostenbesparingen, maar om de persoonlijk zorg en welzijn van de mens. Je eigen regie blijven voeren is daarin de leidraad.
Wij willen in heel Nederland mensen met geheugenproblematiek en/of andere zorgvragen graag de mogelijkheid bieden om in een, voor iedereen, betaalbaar volwaardig appartement de zorg en welzijn te ontvangen die zij nodig hebben.
Bewoner met hond
Het Andere Wonen is kleinschalig en in de wijk
Alles wat we bij Het Andere Wonen doen dient het doel om het welzijn van onze bewoners te bevorderen. Het Andere Wonen zet in op kleinschalige woonclusters. Een cluster bestaat uit 16-20 volwaardige appartementen en een of twee gemeenschappelijke ruimtes voor activiteiten en ontmoetingen.
Elke vestiging wordt middels een franchiseformule gerund door een ondernemerspaar, dat ook in de vestiging woont. Het ondernemerspaar is daardoor 24/7 aanwezig in het cluster en leeft echt samen met de bewoners. Hiermee wordt persoonlijke aandacht en zorg op maat gewaarborgd voor onze bewoners.

Beoordeel Het Andere Wonen Leeuwarden

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 25.11.2021 10:45
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie