Stichting LIMOR

Nu gesloten
Morgen geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0854856000
E-mail adres
info@limor.nl

Zoekbegrippen

Verslaving Dakloos Psychische Problemen Housing First Forensische Zorg Hoarding Ggz Oggz Ondersteuning Bij Psychische En Psychosociale Problematiek Schulden Dakloosheid Multiproblematiek Beschermd Wonen Crisisopvang Ambulante Ondersteuning Maatschappelijke Ondersteuning Rehabilitatie Ambulante Begeleiding Dienstverlenende Instellingen Medische Sector

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

LIMOR is de Landelijke Instelling voor Maatschappelijke Ondersteuning en Rehabilitatie. Wij zijn er voor mensen die om welke reden dan ook diep in de problemen zijn geraakt en nergens anders terechtkunnen. Denk aan dak- en thuislozen, verslaafden, ex-gedetineerden, mensen met psychische problemen of schulden. Vaak zien we een combinatie van problemen. En omdat problemen nooit op zich staan, stemmen we onze aanpak altijd af op iemands situatie en omgeving, die per regio enorm kan verschillen.

LIMOR biedt ambulante ondersteuning, beschermd wonen, Housing First en Forensische zorg en is actief in Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel en Zuid-Holland.

Beoordeel Stichting LIMOR

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 07.10.2021 16:29
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie