Lesterhuis Praktijk voor Letselschade

Nu gesloten
Opent in 6 uur

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0595571949
E-mail adres
info@lesterhuis.nl

Zoekbegrippen

Aanvragen Voorschotten Advies Mediation Schadevergöding Claimen Second Opinion Aansprakelijkheidsrecht Bedrijfsongeval Hondenbeet Inkomensschade Lichamelijk Letsel Materiële Schade Medische Fout Pensiönschade Smartengeld Whiplash Alleen Op Afspraak Begane Grond Schade Vaststellen Verkeersongeval Letselschaderecht

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Lesterhuis, Praktijk voor Letselschade, het letselschadebureau in Noord-Nederland. Ons werkterrein betreft de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Indien u door een ongeval of anderszins letsel heeft opgelopen, dan moeten er vaak allerlei zaken worden geregeld, waar u wellicht nog nooit bij hebt stilgestaan en die mogelijk grote financiële gevolgen hebben. Wij kunnen u begeleiden met raad en daad bij alle aspecten die met letselschade te maken hebben. We zijn gespecialiseerd in het verhalen van letselschaden, zodat wij u kwaliteit kunnen bieden en u op deskundige wijze kunnen bijstaan in de financiële afwikkeling van uw schade. Uw tegenpartij is meestal een verzekeringsmaatschappij, die gespecialiseerde juristen en artsen in dienst heeft. Het is daarom erg verstandig om in voorkomende gevallen u zo snel mogelijk te laten bijstaan door een letselschadejurist. Het gaat er om dat u krijgt waar u recht op hebt. De wet biedt u, als slachtoffer, veelal de mogelijkheid tot kosteloze juridische bijstand.

Lesterhuis Praktijk voor Letselschade te Leens is aangesloten bij het NIS, het Nederlands Instituut van Schaderegelaars, en NIVRE, het Nederlands Instituut Van Register Experts.

Bilder

200x150
170x122

Beoordeel Lesterhuis Praktijk voor Letselschade

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 14.03.2024 08:59
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie