Edelsmederij Van Niekerk

Nu gesloten
Morgen geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0714013554
E-mail adres
info@goudreparaties.nl

Zoekbegrippen

Goudsmid Zilver Goud Trouwringen Zegelringen Colliers Armbanden Batterijen Diamant Edelstenen Zetten Van Edelstenen Graveren Repareren Smelten Nieuw Maken Eigen Ontwerpen Nieuwe Artikelen Occasions Zökopdrachten Uw Wensen Vertalen En Vermaken Tot Een Prachtig Persoonlijk Sieraad! Aller Spanninga Trouwringen Hagerty Pötsmiddelen Citizen Horloges Drijfhout Töleverancier Informeer Naar De Mogelijkheden! Rec-Watches Dora Trouwringen Avn-- Eigen Merk ! -- Trouwringen Reparaties Aan Gouden En Zilveren Sieraden Inkoop En Verkoop Van Goud En Zilver Ontwerpen Uitvören Naar Uw Wens Repareren Van Gouden Of Zilveren Sieraden Taxeren Van Gouden Sieraden Trouwringen Maken Naar Uw Wensen Zegelringen Maken Naar Uw Wens Colliers Aanpassen Van Lengte Ringen Aanpassen Van Maat Oplossingen Bieden Voor Uw Sieraad-Gerelateerde Problemen Horlogebatterijen Plaatsen Inkoop En Verkoop Van Juweliersartikelen Smelt

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 17:00
Woensdag
10:00 17:00
Donderdag
10:00 17:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
12:00 17:00
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Edelsmederij Van Niekerk is gespecialiseerd in het vervaardigen, repareren en graveren van gouden en zilveren sieraden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het vervaardigen en graveren van unieke trouwringen voor uw speciale dag.

Edelsmederij Van Niekerk in Katwijk is een ambachtelijk en vakkundig atelier. Wij hebben aandacht voor uw persoonlijke wensen en vervaardigen uw droomsieraad geheel op maat. We nemen dan ook de tijd voor elk sieraad dat wij onder handen nemen. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen zijn wij aangesloten bij de Vereniging Goud- en Zilversmeden.

Bilder

239x239
239x239
239x239
239x239

Beoordeel Edelsmederij Van Niekerk

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 12.04.2024 12:25
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie