Dierenkliniek Julianadorp

Nu gesloten
Morgen geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0223645200
E-mail adres
info@dierenkliniekjulianadorp.nl

Zoekbegrippen

Kippen / Pluimvee Gedragstherapie Interne Geneeskunde Keel-, Neus- En Oorheelkunde (Kno) Oogheelkunde Orthopedie Radiologie Vruchtbaarheidsstoornis Periodieke Controle Alleen Op Afspraak Begane Grond Tögankelijk Voor Rolstölen Cavia's Dieetvör Konijnen Blödonderzök Castratie Sterilisatie Röntgenapparatuur Operatiekamer Vödingssupplementen Honden Katten Ontwormingsmiddel Dierenkliniek Dierenarts Praktijk Voor Gezelschapsdieren / Huisdieren Fretten Knaagdieren Vogels Gebit Reinigen Operatie / Chirurgie Tandzorg / Tandheelkunde Vaccinatie / Inenting Behandeling Op Locatie Behandeling Spödgevallen Chippen Huisdier Consult / Spreekuur Nazorg Ziektepreventie (Ultrasone) Tandreinigingsapparatuur Blödanalyseapparatuur Diagnostische Apparatuur Eigen Laboratoriumfaciliteiten Gasanesthesieapparatuur Opnameruimte Diervöding Medicijnen Verzorgingsproducten Vlooienmidde

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Dierenkliniek Julianadorp is een praktijk gericht op gezelschapsdieren, zoals katten, honden en knaagdieren. De praktijk staat al 22 jaar voor vooruitstrevende diergeneeskunde met goede zorg voor uw huisdier.

U kunt bij ons niet alleen terecht met een ziek dier maar ook voor informatie over ziektes, (preventieve) zorg, voeding, gedragsproblemen en huisvesting van uw gezelschapsdieren. Sinds de overname in 1996 is de praktijk constant gemoderniseerd en is er geïnvesteerd in nieuwe apparatuur.

Tijdens het spreekuur vindt het eerste onderzoek van uw huisdier plaats. Dit is de basis van de behandeling van uw huisdier; hier wordt de ernst van de klacht ingeschat, en een plan voor nader onderzoek of behandeling gemaakt.

Wij streven ernaar u, als eigenaar, overal bij te betrekken; wij geven enkel adviezen, u beslist uiteindelijk zelf over de behandeling. Daarom krijgt u uitleg over de aard van de aandoening en de mogelijkheden van behandelingen.

Telefonisch is de praktijk altijd te bereiken. Van 08:30u tot 17:00u kunt u contact met ons opnemen voor het maken van afspraken of aanvullende informatie. Buiten deze tijden krijgt u via een antwoordapparaat informatie over de dienstdoende dierenarts op dat moment. Voor behandelingen door de dierenarts is een afspraak vereist.

Bilder

449x448

Beoordeel Dierenkliniek Julianadorp

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 13.01.2024 08:44
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie