Praktijk voor Integrale Massage Hilversum


(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
628030759
Mobilnummer
628030759
E-mail adres
info@integralemassage-hilversum.nl

Zoekbegrippen

Massage Massagepraktijk Massagetherapie Hilversum

Bedrijfsomschrijving

Van harte welkom bij Praktijk voor Integrale Massage Hilversum!

De natuurgeneeskundige praktijk is per 1 juni 2017 gevestigd in het Gezondheidscentrum Hilversum aan Vaartweg 163c in Hilversum. De praktijk is aangesloten bij beroepsorganisatie BATC.

Behandeling en verlichting van ondermeer:

* Stressklachten
* Burnout
* Vermoeidheid
* Spanning
* Hoofdpijn
* Rugklachten
* Schouderklachten
* Stijve spieren

In de praktijk worden klassieke ontspanningsmassages en integrale, holistische massages aangeboden.

Integrale massage is uitermate geschikt voor het verminderen van spanningsklachten en fysiek ongemak, zoals stress, vermoeidheid, rugpijn, pijn in de nek en schouders, stijve spieren en hoofdpijn. De spanningen hebben zich door bijvoorbeeld maatschappelijke en sociale druk, dagelijkse werkzaamheden, of onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden in het lichaam vastgezet.

Tijdens de integrale massage wordt er in overleg naar de kern van de klacht gewerkt. Vervolgens wordt het deel van het lichaam behandeld waar de oorsprong van de klacht zich bevindt, waarna de spanningen worden losgelaten. Het loslaten van de spanningen, werkt door in het hele lichaam en geest. Het geeft een gevoel van bevrijding, opluchting en een vaak blijvende vermindering van de klacht. Je zult je vitaler, opgewekter en prettiger voelen. Na de eerste sessie overleggen we hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Tijdens de klassieke ontspanningsmassage wordt het hele lichaam gemasseerd. Het geeft ontspanning, rust en aandacht voor jezelf. Het is goed om jezelf te resetten en alle spanningen los te laten. De behandeling wordt specifiek afgestemd op jouw klachten en op jou als persoon. Door de massage zul je je lichter, prettiger en energieker voelen.

De massages zijn geschikt voor volwassenen en worden, na een intake-gesprek, afgestemd op de klacht(en) en wensen voor verbetering.

Beoordeel Praktijk voor Integrale Massage Hilversum

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 01.01.1970 01:00
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie