De Lederdokter

Nu gesloten
Opent in 7 uur

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0492550612
Mobilnummer
0614998525
E-mail adres
info@lederdokter.nl

Zoekbegrippen

Verkoop Leder Leder Reparatie Meubelstoffering Leder Renoveren Leder Onderhoud Projecten Wat Is Leer Wat Is Stof Lederwas Bestellen Krasjes Of Andere Schade Hesrstoffering Herbekleden Leder Kwaliteit Gratis Parkeren Autobekleding Vrachtwagenstölen Bekleding Tractorstölen Bekleding Bootkussens Cararvanskussens Buddyseat Scooter Zadel Eethök Bekleden Leder Kopen Leder Kopen In Alle Kleuren Leder Kopen In Alle Maten Lederreparatie Kwaliteit Gratis Parkeren Voor De Deur Stoffeerders Lederwaren

Openingstijden

Maandag
09:00 18:00
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

LEDERREPARATIE VOOR AL UW LEDER
Op zoek naar een bedrijf dat zich specialiseert in lederreparatie? Wij staan al jaren bekend als expert op gebied van lederreparatie en opereren bovendien landelijk. Ook voor reparatie aan stik en naai werk.
Overal in Nederland hebben wij tevreden klanten na een succesvolle lederreparatie. Bijvoorbeeld de Gemeente Rotterdam. Voor hen mochten wij lederreparatie uitvoeren aan de raadsstoelen. Hebt u een meubel dat gerepareerd mag worden? Maak direct een afspraak bij de Lederdokter om de mogelijkheden te bespreken.

LEDERREPARATIE, WAT KUNT U VERWACHTEN?
Door de al ruim 40 jaar ervaring in de lederbranche die de Lederdokter heeft, zijn wij perfect in staat om uw lederen product onzichtbaar te repareren. Denk hierbij aan het repareren van scheuren en scheurtjes, krassen, brandgaten, pen- en stiftstrepen, verkleuringen etc. Geen enkele lederreparatie is onmogelijk voor ons.
Heeft u een lederen product wat lederreparatie vereist? Twijfel niet en vul op de contactpagina het contactformulier in, voeg eventueel één of meerdere foto’s toe van het te repareren object en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op over de mogelijkheden.

Beoordeel De Lederdokter

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 12.03.2024 13:07
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie