Vreeker Garagebedrijf Gebr

Nu gesloten
Morgen geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0725716251
E-mail adres
info@autobedrijfvreeker.nl

Zoekbegrippen

Ruit Reparatie / Vervangen Bedrijven Particulieren Onderhoud Onderhoud En Reparatie Motorfiets Reparatie Bezorgservice Gratis Offerte Haal- En Brengservice Verkoop Occasions / Tweedehands Auto's Universeel Garagebedrijf Alle Merken Schadeherstel Schokdempers Repareren / Vervangen Storing Oplossen Uitlaat Repareren / Vervangen Uitlijnen En Balanceren Verkoop En Montage Van Accessoires Verkoop En Montage Van Banden / Bandenservice Verkoop En Montage Van Onderdelen Kleine Beurt Rötmeting Olie Verversen Onderhoud En Reparatie 4X4 Onderhoud En Reparatie Camper Remmen Repareren / Vervangen Revisie Transport / Slepen Verkoop En Montage Van Velgen Winterbanden Montage En Opslag Nieuwe Of Gebruikte Onderdelen Vervangend Vervör / Leenauto Reparatiewerkplaatsen Auto's

Openingstijden

Maandag
08:00 18:00
Dinsdag
08:00 18:00
Woensdag
08:00 18:00
Donderdag
08:00 18:00
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
08:00 18:00
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Wij, familiebedrijf Gebroeders Vreeker, zijn een universeel autobedrijf en voeren APK keuringen, reparatie, onderhouds- en schadewerkzaamheden uit aan alle merken en modellen auto's.
Doordat wij onafhankelijk zijn hebben wij geen verplichtingen aan "vaste" leveranciers voor onderdelen, autobanden en spuitmaterialen. Hierdoor zijn wij altijd in staat u een zeer scherpe prijs te garanderen.

Onze monteurs zijn goed opgeleide en gedreven vakmensen, die regelmatig bijgeschoold worden
om in deze dynamische branche waar nieuwe ontwikkelingen iedere dag plaatsvinden, altijd de juiste kennis paraat te hebben.
Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en gebruiken hoogwaardige gereedschappen, diagnosetest en afstelapparatuur.

Naast APK en onderhoud kunt u ook terecht voor een uitgebreide diagnose van het motor-managementsysteem, accessoires zoals bijvoorbeeld trekhaken en autoradio's.

Modern maar authentiek
"Hoewel het bedrijf al meer dan 35 jaar bestaat, is het met de tijd meegegaan.We hebben hier het vertrouwde van vroeger, maar we werken met de modernste apparatuur", verteld hoofdmonteur en keurmeester Johan Vreeker.
"Waar de meeste dealers een defecte motor of versnellingsbak terug naar de fabrikant sturen, kan Autobedrijf Vreeker de motor vaak zelf herstellen.
Ik heb nog nooit een klant naar huis gestuurd zonder deze te kunnen helpen", verteld Johan Vreeker.

Beoordeel Vreeker Garagebedrijf Gebr

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 18.12.2023 21:30
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie