Balk Osteopathie

Nu gesloten
Opent in 4 uur

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0620335313
E-mail adres
info@osteopathiebalk.nl

Zoekbegrippen

Kinderen Volwassenen Advies Onderzök Burn-Out Concentratieproblemen Hoofdpijn Incontinentie Migraine / Hoofdpijn Ödeem Ontwikkelingsstoornis Spastische Darm Sportblessures Stressklachten Vermöidheid Zwangerschapsklachten Agis Zorgverzekeringen Anderzorg Avero Achmea Azivo Confior Cz De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar Delta Lloyd Dsw Dvz Achmea Fbto Fortis Asr Goudse Verzekeringen Gröne Land Achmea Iak Interpolis Iza Izz Kruidvat Menzis Nationale Nederlanden Ohra Onvz Oz Zorgverzekeringen Ozf Achmea Prolife Pwz Achmea Salland Verzekeringen Siz Univé Vgz Vpz Vvaa Zilveren Kruis Achmea Zorg En Zekerheid Alleen Op Afspraak Gehandicaptenparkeerplaats Lift Aanwezig Rolstöltoilet Tögankelijk Voor Rolstölen Baby's Behandeling Cranio Sacraal Therapie Evaluatie Preventie Vraaggesprek / Anamnese Bekkeninstabiliteit /

Openingstijden

Maandag
08:00 18:00
Dinsdag
08:00 18:00
Woensdag
08:00 13:00
Donderdag
08:00 18:00
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Van harte welkom op het DTG profiel van Albert Balk, geregistreerd osteopaat in het "Gezondheidscentrum Haaksbergen", gelegen in het voormalig verpleegtehuis "het Wiedenbroek".

Rugklachten, uitstralende pijn in arm of been, migraine, slechte darmwerking, onbegrepen buikklachten, huilbaby's,... veel volwassenen en kinderen leven met dergelijke klachten. In sommige gevallen zijn er middelen waarmee de pijn kan worden bestreden, maar vaak kunnen die de oorzaak niet wegnemen, waardoor de klacht steeds terugkomt. Osteopathie kan in dergelijke situaties wellicht hulp bieden.

Osteopathie gaat uit van de gedachte dat het menselijk lichaam een eenheid is. Ons lichaam bestaat uit verschillende systemen die elkaar in evenwicht houden en in een voortdurende wisselwerking met elkaar functioneren. Ze zijn met elkaar verbonden door onder andere bindweefsel, bloedvaten, lymfevaten en zenuwen. Als ons lichaam gezond is heeft zij een natuurlijk vermogen om storingen te verhelpen. Is het evenwicht verstoord, door bijvoorbeeld een ongeluk, ziekte, operatie, stress of slechte levens/voedingsgewoonten, dan heeft het lichaam vaak hulp nodig om het evenwicht te herstellen. Een osteopaat kan het lichaam daarbij helpen.

Een verstoorde functie in het ene systeem kan zijn weerslag hebben op het andere. Zo hoeft de oorzaak van een chronische rugpijn niet per definitie in een geblokkeerde ruggenwervel te zitten. Ook organen zijn door hun verbindingen met de wervelkolom in staat om de functie van de rug (negatief) te beïnvloeden. Kortom: pijnklachten kunnen zich op een andere plaats uiten dan daar waar de oorzaak is gelegen, daarom wordt het lichaam in zijn totaliteit onderzocht en behandeld.
Het doel van de osteopathische behandeling is het behoud, het optimaliseren en/of het herstel van de gezondheid.

Gedurende mijn periode als praktiserend osteopaat hebben verschillende facetten van de gezondheidsproblematiek mijn bijzondere interesse gewekt, deze zijn oa:

1.

Bilder

800x800
526x349
800x800
800x532
800x532
800x800
800x800
532x800
800x800

Beoordeel Balk Osteopathie

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 06.01.2024 08:35
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie