Makelaardij Boogaard

Nu gesloten
Opent in 6 uur

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0302201120
Mobilnummer
0613041889
E-mail adres
info@makelaardijboogaard.nl

Zoekbegrippen

Gratis Offerte Gratis Waardebepaling Starterswoningen Aankoopbegeleiding Verkoopbegeleiding Zökopdracht Plaatsen Appartementen Bestaande Bouw Börderijen Bungalows Drive-In-Woningen Eengezinswoningen Landelijk Gelegen Woningen Seniorenwoningen Stadswoningen Vrijstaande Woningen Koop Verkoopstyling Makelaars Onrörend Göd Vraagzijde

Openingstijden

Maandag
09:00 18:00
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 18:00
Zaterdag
09:00 18:00
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Makelaardij Boogaard is een fullservice makelaarskantoor in de gemeente De Bilt. Onze drijfveer is maatwerk en een persoonlijke benadering, waarin het belang van de klant altijd voorop staat. Wij gaan niet voor de snelle deal, maar voor een eerlijk advies en het beste resultaat voor u als klant.

Wij begrijpen dat u vooraf goed wilt weten waar u aan toe bent. Dat u graag eerst wilt weten wat de waarde is van uw huidige woning. Voordat u besluit om met ons in zee te gaan komen wij altijd eerst bij u langs voor een oriënterend gesprek en een indicatie van de verkoopwaarde. Dit eerste gesprek en de waardebepaling zijn gratis en verplichten u tot niets.

We kijken ook meteen naar de verkoopkansen van uw huidige woning. We geven u, voordat uw huis in de verkoop gaat, een advies om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers. Indien de woning al leeg is of wanneer een meer eigentijdse uitstraling de verkoop zou kunnen bevorderen, maken wij gebruik van de diensten een verkoopstylist voor advies over verkoopstyling en tijdelijke meubilering.

Dat onze aanpak wordt gewaardeerd, merken wij aan de reacties van eerdere klanten. Houdt u ook niet van mooie praatjes, maar bent u op zoek naar een makelaar die úw belang voorop stelt, neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Behalve in De Bilt/Bilthoven kennen wij ook uitstekend de weg in Groenekan, Maartensdijk en Utrecht.

Beoordeel Makelaardij Boogaard

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 19.12.2023 05:23
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie