Bas Koster Musicus


(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
06-18099924
Mobilnummer
06-18099924
E-mail adres
bas@baskoster.nl

Zoekbegrippen

Musicus Muziekdocent Orgel Piano Muziektheorie

Bedrijfsomschrijving

Bas Koster is begonnen met orgellessen bij Gerben Mourik in Oudewater. Daar werden naast de lessen in orgelliteratuur ook improvisatielessen behandeld. Gerben Mourik bereidde Bas in de afgelopen jaren voor op praktisch en theoretisch gebied, om toegelaten te worden tot het Fontys Conservatorium te Tilburg
De toelating tot genoemd conservatorium werd met succes in 2013 behaald, en zodoende kon Bas aan de vooropleiding beginnen. Orgellessen werden destijds gevolgd bij Ad van Sleuwen en muziektheorie bij Mark Reijnen.
Na de vooropleiding met succes te hebben afgerond, studeerde Bas sinds september 2015 de voltijdse orgelopleiding aan het Fontys Conservatorium te Tilburg met als docenten Ruud Huijbregts en Jelena Bazova voor orgelliteratuur en improvisatielessen bij Henco de Berg. Pianolessen worden gevolgd bij Simon van't Hoff. In dit eerste studiejaar (2015-2016) behaalde Bas zijn propedeuse en is hij verder toegelaten om de opleiding af te ronden in Tilburg.

Als organist is Bas verbonden aan de Protestantse gemeente Gouda, waar hij sinds medio 2010 de diensten begeleid in de Westerkerk te Gouda. In 2011 volgde de benoeming tot organist van de Hervormde gemeente Oudewater-Hekendorp.
Koraalimprovisatiecursussen werden gevolgd bij Gerben Mourik en in 2014 volgde Bas een 3 daags Liszt Symposium in Bergen op Zoom onder leiding van Ad van Sleuwen en Joris Verdin. In 2015 volgde Bas een 2 daags Masterclass met als thema Noord-Duitse Orgelmuziek uit de 17e eeuw, welke onder leiding stond van Lucca Scandali. Verder volgde Bas een masterclass van Henco de Berg waar de muziek van Louis Vierne centraal stond.

Naast het geven concerten, geeft ik ook les. Onderstaand vindt u meer info hierover.

Het is mogelijk om bij Bas muzieklessen te volgen zowel voor orgel als piano. Bij de lessen zal veel aandacht worden besteed om de muzikaliteit te stimuleren en te ontwikkelen afhankelijk van het niveau. Ook zal aandacht worden besteed aan Muziektheorie en Solfege, immers praktijk en theorie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Desgewenst kan de leerling ook improvisatielessen volgen. Speelplezier staat voorop.
De lessen worden op zaterdag gegeven in de Westerkerk te Gouda, maar kunnen ook thuis of elders.

Tarieven zijn als volgt:
€16,00 per 30 minuten (kinderen en jongeren)
€18,00 per 30 minuten (volwassenen)

(beneden 21 jaar: dan zijn de lessen vrijgesteld van btw)

Alles excl. Btw

Wilt u meer informatie krijgen over lessen volgen bij Bas Koster, etc. stuur dan een mail naar het e-mail adres: bas@baskoster.nl

Beoordeel Bas Koster Musicus

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 01.01.1970 01:00
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie