Uitvaartverzorging Jan de Wit & Zn

Nu geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0765015807
E-mail adres
info@jandewit-zn.nl

Zoekbegrippen

Begrafenisondernemer Advies Begane Grond Condoleance Uitvaartverzekering Uitvaartmuziek Kist Crematie Begrafenis Rouwauto Opbaren Rouwvervör Uitvaartverzorging Rouwkaarten Voorbespreking Blömenarrangement Rouwböket Urn Grafmonument Begraafplaats Uitvaartcentrum Crematorium Nazorg Gedenksteen Uitvaartondernemingen

Openingstijden

Maandag
24 uur geopend
Dinsdag
24 uur geopend
Woensdag
24 uur geopend
Donderdag
24 uur geopend
Vrijdag
24 uur geopend
Zaterdag
24 uur geopend
Zondag
24 uur geopend

Bedrijfsomschrijving

Uitvaartonderneming Jan de Wit & Zn regelt en verzorgt de begrafenis of crematie van het begin tot het einde, waarbij we al het mogelijke doen om de persoonlijke wensen te vervullen. Met meer dan 40 jaar de nodige ervaring in het regelen en verzorgen van uitvaarten volgens de meest uiteenlopende en persoonlijke wensen, kunnen wij gerust zeggen dat we voor iedereen een passende uitvaart kunnen realiseren. Op dit moeilijke moment in het leven kan uitvaartverzorging Jan de Wit & Zn u adviseren en begeleiden bij het zoeken naar een manier van afscheid nemen die het beste bij u past.
U kunt bij ons ook vooraf advies krijgen en uw eventuele wensen met betrekking tot uw eigen uitvaart bespreken en laten vastleggen. Alle aspecten, zoals wat voor een uitvaart u wilt, de soort kist, welke bloemen, de muziekkeuze, de teksten voor advertentie, rouwbrieven en prentjes en alles wat u van belang vindt, komen daarbij aan de orde. Kortom, de volledige uitvaart kunt u bij ons vastleggen, volledig afgestemd op uw wensen.

Bilder

370x223
370x223
370x223

Beoordeel Uitvaartverzorging Jan de Wit & Zn

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 26.04.2024 14:37
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie