Uitvaartzorg Coppens Brens

Nu geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0765015006
E-mail adres
info@uitvaartcoppens.nl

Zoekbegrippen

Begrafenisondernemer Condoleance Uitvaartmuziek Crematie Begrafenis Rouwauto Opbaren Rouwvervör Uitvaartverzorging Voorbespreking Uitvaartcentrum Nazorg Uitvaartondernemingen

Openingstijden

Maandag
24 uur geopend
Dinsdag
24 uur geopend
Woensdag
24 uur geopend
Donderdag
24 uur geopend
Vrijdag
24 uur geopend
Zaterdag
24 uur geopend
Zondag
24 uur geopend

Bedrijfsomschrijving

Uitvaartzorg Coppens werkte jarenlang samen met Uitvaartverzorging Ria Brens in Etten-Leur. Zij is daar altijd een vertrouwd gezicht geweest als het gaat om een betrokken ondersteuning en begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart. Naast Etten-Leur verzorgde Ria uitvaarten in Rijsbergen, Zundert, Sint Willebrord, Schijf, Hoeven, Bosschenhoofd en Rucphen. Ook daar had ze de naam van een vertrouwde en betrokken uitvaartbegeleider. De manier waarop Ria werkte, sluit naadloos aan bij de werkwijze van Uitvaartzorg Coppens. Sinds 1 februari 2016 is uit de samenwerking met Ria Brens de onderneming Uitvaartzorg Coppens-Brens ontstaan.

Het rouwcentrum aan De Baai 156 in Etten-Leur heeft in 2017 een complete metamorfose ondergaan. Er is een sfeervolle ontvangkamer en een huiselijke opbaarkamer. Als de naasten voorafgaand aan de uitvaart bij de overledene willen zijn, is er de familiekamer. Deze kamer is 24 uur per dag toegankelijk. Het rouwcentrum Coppens-Brens in Etten-Leur blijft als vanouds een vertrouwd adres om de begrafenis of crematie van uw dierbare te laten begeleiden. Via het telefoonnummer 076-5015006 is Uitvaartzorg Coppens-Brens dag en nacht bereikbaar.

Heeft u vragen over Afscheidscentrum Coppens Etten-Leur? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Bilder

800x671

Beoordeel Uitvaartzorg Coppens Brens

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 11.01.2023 14:02
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie