Marco Rinket Hoveniersbedrijf


(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0653768088
E-mail adres
info@rinket-hoveniers.nl

Zoekbegrippen

Bedrijven Particulieren Onderhoud Renovatie Kruidentuin Vlindertuin Vogeltuin Alleen Op Afspraak Gratis Offerte Snöien Vormsnöien Sierbestrating Vijvers Beplanting Tuinaanleg Bestrating Vlonders Aanleg Klassiek Landelijk Landenthema Modern Romantisch Balkontuin Beeldentuin Dakterras Gezinstuin Möstuin Patiotuin Stadstuin Tuin Met Fruitbomen Watertuin Landschapsarchitecten & Hoveniers

Bedrijfsomschrijving

Genieten van een prachtige tuin zonder kopzorgen over het onderhoud. Marco Rinket Hoveniers neemt u graag de zorg uit handen. Snoeien, bemesten, bekalken, verticuteren, blad blazen, onkruid wieden: het is bij ons in goede handen. Natuurlijk kunnen we meer dan alleen onderhoud. Desgewenst staan we ook aan de basis van iets nieuws. Samen met u bespreken we de mogelijkheden. Wordt het een siertuin, alleen bestrating of eventueel een vijver? Of een combinatie hiervan? Waar u ook voor kiest: u wordt aangenaam verrast!

GOED ONDERHOUD SIERT
ELKE TUIN
Genieten van een prachtige tuin zonder kopzorgen over het onderhoud. Marco Rinket Hoveniers neemt u graag de zorg uit handen. Snoeien, bemesten, bekalken, verticuteren, blad blazen, onkruid wieden: het is bij ons in goede handen.

HET HELE JAAR GROEN
Kunstgras leggen is een kunst op zich. Niet ieder soort kunstgras kan en mag op dezelfde wijze worden gelegd. Wij hebben de kennis en ervaring om nagenoeg elke plek om te toveren tot een groen paradijsje. Niet alleen buiten, maar ook binnen. Of het gaat om een voor- of achtertuin, een balkon, dakterras of kantoor: ons kunstgras zorgt voor een harmonieus geheel.

EEN TUIN WAARIN U ZICH
THUIS VOELT
Natuurlijk kunnen we meer dan alleen onderhoud. Desgewenst staan we ook aan de basis van iets nieuws. Samen met u bespreken we de mogelijkheden. Wordt het een siertuin, alleen bestrating of eventueel een vijver? Of een combinatie hiervan? Waar u ook voor kiest: u wordt aangenaam verrast!

De voordelen van kunstgras
Asfalt, beton, bestaande bestrating, een lavalaag of een zandbed: kunstgras doet het goed op vrijwel elke ondergrond. Een ideale speelplek voor uw kinderen, een solide ondergrond voor uw tuinstoelen, een lust voor het oog en nagenoeg onderhoudsvrij. In elk seizoen! Kijk eens op onze site: www.kunstgras-twente.nl

Het sein op groen
Sedumdaken zijn geluidsisolerend, houden in de winter de kou buiten en zomers de warmte tegen.

Bilder

468x562
600x600
600x350
400x400
600x350
600x350

Beoordeel Marco Rinket Hoveniersbedrijf

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 07.01.2021 02:10
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie