Boskamp & Willems Advocaten

Nu gesloten
Open op Maandag

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0402501414
Faxnummer
0402501450

Zoekbegrippen

Bedrijven Particulieren Pensiönrecht Sociale Zekerheidsrecht Agrarisch Recht / Ruilverkaveling Onrörendgödrecht (Beröps) Aansprakelijkheidsrecht Consumentenrecht Onrechtmatige Daadsrecht Eigendomsrecht Erfdienstbaarheid Erfpachtrecht / Vruchtgebruik Hypotheekrecht En Pandrecht Terugvorderingsrecht Fusie- En Overnamerecht Vennootschapsrecht Faillissement (Executiegeschil) Schuldsanering / Wsnp Surseance Beslag En Executie Betalingsregeling Ruimtelijke Ordeningsrecht Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (Vaan) Vereniging Insolventierecht Advocaten (Insolad) Vereniging Van Huurrecht Advocaten (Vha) Vereniging Van Letselschade Advocaten Vereniging Van Milieurecht Advocaten Familierecht Arbeidsrecht Ontslagrecht Contractenrecht Bestuursrecht Ondernemingsrecht Erfrecht Echtscheidingsrecht Mediation Personenrecht Bouwrecht Burenrecht Letselschade / Overlijdensschade Ambtenarenrecht Hu

Openingstijden

Maandag
08:30 17:30
Dinsdag
08:30 17:30
Woensdag
08:30 17:30
Donderdag
08:30 17:30
Vrijdag
08:30 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Ons profiel

Openheid en duidelijkheid, daadkracht, verstand van zaken op het betreffende rechtsterrein - op Boskamp & Willems kunt u blindelings vertrouwen. Wij zijn een advocatenkantoor voor ondernemers, (overheids-)instellingen en particulieren. Een team juristen met één uitdaging: uw succes. Door betrokkenheid, toewijding en resultaatgerichtheid.

Onze klanten

Boskamp & Willems is een onafhankelijk, middelgroot advocatenkantoor en is werkzaam op de meest uiteenlopende rechtsgebieden. Van verbreking samenleving, erfrecht en arbeidsvoorwaarden, tot en met burenrecht, faillissementsrecht, bedrijfsadvisering en letselschade. En alles wat daar tussen zit en mee te maken heeft. Wie u ook bent, wat u ook doet en waarmee we u ook van dienst kunnen zijn: u mag rekenen op resultaat.

Onze werkwijze

Wij werken in secties. Elk daarvan omvat een aantal rechtsgebieden. In iedere sectie zijn meerdere advocaten werkzaam. De secties hebben regelmatig overleg. Verder onderhouden we nauwe contacten met banken, notarissen, accountants en belastingsadviseurs. Pragmatisch werken is uitgangspunt van onze aanpak. In de ene situatie is doorzetten de beste tactiek, in andere gevallen is een compromis een overwinning. Wij zijn bereid een gratis kennismakingsgesprek met u aan te gaan. Gaan we vervolgens voor u aan de slag, dan maken we duidelijke werk- en prijsafspraken.

Bilder

800x586

Beoordeel Boskamp & Willems Advocaten

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 09.11.2021 09:49
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie