Rietberg Hoorzorg

Nu gesloten
Morgen geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0318769024
E-mail adres
info@rietberghoorzorg.nl

Zoekbegrippen

Advies Garantie Gehoortest Geluidssterkte Verstellen Reparatie Schoonmaken Verkoop Accessoires Batterijen Gehoorbescherming Oordopjes Oordoppen Op Maat Oorkappen Reinigingsproducten Ringleidingen Telefoons Wek- En Waarschuwingssystemen Zwemdopjes Zwemstukjes Achter Het Oor Fm Systemen In Het Oor Alpine Audifon Audio Service Beltone Bernafon Coselgi Oticon Resound Siemens Starkey Unitron Widex Audicien Afspraak Aan Huis Mogelijk Begane Grond Rolstöltoilet Tögankelijk Voor Rolstölen Webshop Hoortöstellen Gehoorapparaten

Openingstijden

Maandag
13:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Van harte welkom bij Rietberg Hoorzorg: ” De minder goed horende medemens, een zo goed mogelijke hooroplossing bieden, met de modernste middelen die er maar te bedenken zijn”.
Naast een speciaal ingerichte geluidsarme meetkamer, beschikken we over een 'geluidsbelevenis ruimte'. In deze ruimte kunt u direct met het aangemeten hoortoestel ervaring opdoen bij het beluisteren van TV en bijvoorbeeld muziek. Voor de 'ervaringsdeskundigen' hebben we een demoruimte waar we verder ingaan op aanvullende hoorhulpmiddelen.

Met de huidige hoortoesteltechniek kunnen mooie resultaten bereikt worden, maar geldt dat ook voor uw specifieke gehoorsituatie? Mij is opgevallen dat een verkeerd verwachtingspatroon zeer teleurstellend werkt!. Een gedegen uitleg wat men reëel van een hoortoestelaanpassing mag verwachten, de juiste uitleg van de beperkingen én de extra mogelijkheden die er in de huidige tijd te bieden zijn, zal voor u zeer verhelderend werken!
Graag gaan wij de uitdaging met u aan!

Beoordeel Rietberg Hoorzorg

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 19.12.2023 02:53
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie