Bentacera

Nu gesloten
Morgen geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0883210830
E-mail adres
info@bentacera.nl

Zoekbegrippen

Bedrijven Particulieren Mkb Administratieve Dienstverlening Salarisadministratie Verwerken Aangifte Inkomstenbelasting Aangifte Loonbelasting En Sociale Verzekeringen Aangifte Omzetbelasting Belastingadvies / Fiscaal Advies Fiscaal Juridisch Advies Btw-Advies Betalingsadvisering Advisering Sociale Verzekeringen Aangifte Vermogenbelasting Financiële Planning Starters Zzp Stichtingen En Verenigingen Aandelenwaardering Accountantsverslag / Management Letter Opstellen Adviseren Bij Aankoop / Verkoop Van Onderneming Audit / Externe Controle Bedrijfsadvies Bedrijfsoverdracht Begeleiden Begroting Opstellen Beursgang Voorbereiden / Onderzöken Controle En Beoordeling Jaarrekening Dü Diligence (Bökenonderzök) Externe Controle Familiebedrijven En Dga-Bedrijven Begeleiden Feitenonderzök Financiële Verslaggeving Forensische Accountancy Getuige-Deskundige In Rechtszaken Interne Controle Juridische Dienstverlening ~

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Wij maken tijd

Tijd voor ondernemers die willen samenwerken met de accountant van deze tijd. Een accountant die de balans niet alleen in een jaarrekening laat zien, maar erkent dat balans rust geeft. Die erkent dat een balans tussen zakelijk en privé een kwalitatieve meerwaarde oplevert. Een accountant die gebruik maakt van nieuwe technieken om het alledaagse van het speciale te onderscheiden. Een accountant/ adviseur die de taal van onder¬nemers spreekt en de Friese cultuur door en door kent.

Wij denken niet in hokjes, maar gaan voor 200% maatwerk. Daarom bieden wij servicegerichte dienstverleningspakketten aan die volledig op maat worden samengesteld. Uiteraard tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Bentacera. Wij maken tijd. Tijd om samen te ondernemen, tijd om het verschil te maken.

Beoordeel Bentacera

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 20.01.2024 10:42
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie