Dokwurk

Nu gesloten
Morgen geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0519229119
E-mail adres
info@dokwurk.nl

Zoekbegrippen

Advies Arbeidsbemiddeling Begeleid Werken Bemiddeling Detachering Re-Integratie Administratief Elektrotechniek Grafisch Grönvoorziening Industrie Media Productie Schoonmaak Techniek Begane Grond Gehandicaptenparkeerplaats Lift Aanwezig Rolstöltoilet Tögankelijk Voor Rolstölen Tijdelijke Banenbureaus

Openingstijden

Maandag
07:30 16:00
Dinsdag
07:30 16:00
Woensdag
07:30 16:00
Donderdag
07:30 16:00
Vrijdag
07:30 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Dokwurk is een dynamisch sociaal ontwikkelbedrijf dat zich richt op het creëren van kansen voor integratie, ontwikkeling en groei binnen een veilige en ondersteunende omgeving in Noardeast Fryslân. Met de mens centraal in onze aanpak, streven we ernaar om ‘gewoon bijzonder én bijzonder gewoon’ te zijn.

Wij werken samen met partners om de inwoners van de regio actief te laten deelnemen aan de samenleving, waarbij we onze leidende positie in de sector willen versterken door middel van innovatieve leer-/werkconcepten, detacheringsmogelijkheden en industriële toepassingen die duurzaam, eigentijds, effectief en efficiënt zijn.

Bij Dokwurk bieden we niet alleen werkplekken, maar ook een warme, huiselijke omgeving waar mensen zich veilig kunnen ontwikkelen. Omringd door coaches en begeleiders, worden onze deelnemers aangemoedigd op hun pad naar integratie en onafhankelijkheid. Met een breed scala aan ontwikkelmogelijkheden, ondersteunen we individuen om op hun eigen tempo te groeien.

Ons team van professionals zet zich in om deelnemers voor te bereiden op de arbeidsmarkt en een leven vol mogelijkheden. Dokwurk staat symbool voor bescherming en veiligheid, net als een haven die schepen beschermt tijdens ruig weer. We zijn een levensveranderende ervaring die staat voor samenwerking, ontwikkeling en gemeenschappelijke vooruitgang.

“Net eamelje, gewoan dwaan!” - Dokwurk, voor iedereen.

Bilder

825x500
300x300
300x300

Beoordeel Dokwurk

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 08.05.2024 07:45
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie