Dental Clinics Doetinchem Centrum

Nu gesloten
Morgen geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0314324006
E-mail adres
doetinchem@dentalclinics.nl

Zoekbegrippen

Mondzorg Mondhygiëne Mondhygiënist Kindertandheelkunde Gewoon Gaaf Tandartsangst Tandartsengröpspraktijk Tandheelkunde Mondzorg Voor Kinderen Tandarts Tandartspraktijk Bij Jou In De Buurt Alle Mondzorg Onder Één Dak Hoge Kwaliteit Voor Een Standaardtarief Hulp Bij Tandartsangst Persoonlijke Aandacht En Heldere Communicatie Behandelplan Op Maat Periodiek Mondonderzök (Controle) Vullingen Behandeling Van Ontstoken Tandvlees Röntgenfoto's Parodontitis Wortelkanaalbehandeling Implantologie Kroon- En Brugwerk Kunstgebit En Gebitsprotheses Tanden Bleken Facings Verdoving Orthodontie Mondzorg Voor Angstige Patiënten Mondzorg Voor Ouderen Klachtenregeling Garantieregeling Opröpberichten Afspraakherinnering Tandartsen

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Uw tandarts in Doetinchem
Op zoek naar een tandarts in het centrum van Doetinchem? Voor de beste mondzorg en persoonlijk advies, bent u welkom in onze tandartsengroepspraktijk aan de Dr. Huber Noodtplaats 4 te Doetinchem. Dankzij onze centrale ligging zijn we makkelijk te bereiken, ook met het openbaar vervoer.

Samenwerken aan een gezond gebit
Ons streven is optimale mondgezondheid voor iedereen die onze tandartspraktijk bezoekt. Wij bieden daarom complete mondzorg voor het hele gezin. Samen met u stellen we een persoonlijk behandelplan op voor de korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met uw situatie, wensen en budget.

In de basis werken we volgens het periodiek mondonderzoek. Onze ervaren specialisten werken flexibel en efficiënt, zonder concessies te doen op de kwaliteit en aandacht voor u als patiënt. Daarbij hanteren we voor al onze behandelingen de vaste tarieven die de overheid heeft bepaald. Onze kwaliteitsstandaard is dus voor iedereen bereikbaar!

Een kopje koffie
Aarzel niet, neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of twijfelt over een behandeling. Ook als u wilt kennismaken, staan wij voor u klaar. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding in de praktijk. Want: een persoonlijke kennismaking is de beste start van een goede relatie!
Meld u en uw gezinsleden aan via ons online inschrijfformulier of del direct naar: 0314 – 324 006.

Bilder

1000x667
668x667
1000x667

Beoordeel Dental Clinics Doetinchem Centrum

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 06.03.2024 12:10
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie