Quality Time

Nu geopend
Sluit in 10 uur

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0630362996

Zoekbegrippen

Lakshmi Ayurveda Begane Grond Aromatherapie Huidverjonging Masker Gezichtsbehandeling Huidverzorging Huidverbetering Massage Dieptereiniging Huid Epileren Gezicht / Gezichtsontharing Gezichtsbehandeling Voor Mannen Handverzorging Harsen Huidanalyse / Huidadvies Manicure Verkoop Huidverzorging Producten Pedicure Eelt Verwijderen Nagels Knippen Kloven Likdoorn Verwijderen Nagels Lakken Natuurlijke Producten Lakshmi Schoonheidssalons Manicure & Pedicure

Openingstijden

Maandag
12:00 21:00
Dinsdag
09:00 21:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Ik ben Brigitte en ik ben sinds 2003 KOC gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 2004 KOC gediplomeerd pedicure met een diabetische voet aantekening. Ook ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet.
In mei 2005 ben ik de schoonheids- en pedicure salon Quality Time gestart. In de salon gebruik ik het Italiaanse merk LakShmi. De producten van dit merk zijn 100% natuurlijk. Door de zuiverheid van de producten, dringen deze dieper door in de huid, waardoor de huid duidelijk verbetert.

De producten zijn vrij van schadelijke stoffen en zijn niet op dieren getest (erkend door Proefdiervrij). De producten zijn ook verkrijgbaar voor thuis gebruik zodat het resultaat van de behandeling thuis kan worden voortgezet.

Beoordeel Quality Time

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 16.09.2021 01:11
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie