Zorggroep Elde


(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0411634000
E-mail adres
info@zge.nl

Zoekbegrippen

Revalidatie Aangepaste Zorg Na Ontslag Uit Ziekenhuis Ergotherapie Aan Huis (Bewegingstherapie) Maaltijdservice Persoonlijke Verzorging Vödingsadvies En Dieetadvies Aangepast Eenpersoonsappartement / Woning Aangepast Tweepersoonsappartement / Woning Appartement In Verzorgingshuis Tijdelijke Woningen Woongröpen Voor Dementerenden Chronisch Zieken Dementerenden Ouderen Ouderen Met Somatische (Lichamelijke) Aandöningen Activiteitenbegeleider Verpleeghuisarts Verzorgend Personeel Begeleiding Bij Dagelijkse Activiteiten Dagactiviteiten Dagbehandeling Thuiszorg Tijdelijk Verblijf Voor Revalidatie Zorgarrangementen Alarmopvolging Huishoudelijke Zorg Gezondheidsklinieken

Bedrijfsomschrijving

Zorggroep Elde wil wonen, zorg- en dienstverlening bieden, gericht op maximale zelfstandigheid van de zorgvrager. Daarbij wordt er van uitgegaan dat de zorgvrager zelf verantwoordelijk is voor alle aspecten van het leven en zelf hieraan richting geeft, waarbij de Zorggroep, eventueel in samenspraak met familie en relaties, een ondersteunende rol heeft.
Mensen kunnen bij ons terecht voor behandeling en voor tijdelijk of permanent verblijf in één van onze verpleegcentra of woonzorg-centra.

Thuiszorg Zorggroep Elde in Boxtel is een erkende werkorganisatie met een formele toelating als thuiszorgverlenende instelling. Naast de reguliere AWBZ-zorg zijn we tevens toegelaten als aanbieder van Hulp in de Huishouding vanuit de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De Thuiszorg Zorggroep Elde hecht groot belang aan kwaliteit van zorg en welzijn. Zij beschouwt dit als een basisvoorwaarde om de continuïteit van de thuiszorg op lange termijn te waarborgen.

Bilder

150x100
103x150
150x107
150x104
150x108
150x108
150x108
220x220

Beoordeel Zorggroep Elde

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 08.12.2018 06:01
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie