Boonzaaijer & Merkus Accountants & Adviseurs

Nu gesloten
Morgen geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0302281658
E-mail adres
info@bmaccountants.nl

Zoekbegrippen

Bedrijven Ict Mkb Administratieve Dienstverlening Aangifte Inkomstenbelasting Aangifte Omzetbelasting Financiële Planning Starters Zzp Stichtingen En Verenigingen Aandelenwaardering Accountantsverslag / Management Letter Opstellen Audit / Externe Controle Bedrijfsadvies Bedrijfsoverdracht Begeleiden Begroting Opstellen Controle En Beoordeling Jaarrekening Dü Diligence (Bökenonderzök) Externe Controle Familiebedrijven En Dga-Bedrijven Begeleiden Financiële Verslaggeving Getuige-Deskundige In Rechtszaken Interne Controle Aangifte Vennootschapsbelasting Accountants

Openingstijden

Maandag
08:00 17:30
Dinsdag
08:00 17:30
Woensdag
08:00 17:30
Donderdag
08:00 17:30
Vrijdag
08:00 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Boonzaaijer & Merkus Accountants & Adviseurs B.V. is hét accountantskantoor in Bilthoven. Wij staan voor betrouwbaarheid, vakkundig werk en onafhankelijk advies.

Hoewel onze waarden ogenschijnlijk voor de hand liggen, vormen ze voor ons de leidraad in de dagelijkse praktijk. U wilt immers met een gerust hart uw financiële en fiscale zaken uit handen kunnen geven. We staan bekend om onze proactieve aanpak en staan klaar om u te helpen.

Met onze opdrachtgevers hebben wij een open relatie. De klik tussen u en ons is net zo belangrijk als de antwoorden op uw inhoudelijke vraag. Voor u en voor ons.

Wat kunnen wij voor u betekenen:
Het samenstellen van jaarrekeningen, het voeren van (salaris)administratie, administratieve diensten, het verzorgen van fiscale aangiftes inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, schenk- en erfbelasting.

Boonzaaijer & Merkus Accountants & Adviseurs heeft ervaren accountants en adviseurs in dienst die u professioneel en onafhankelijk helpen bij uw bedrijfsvoering, bedrijfsopvolging en bij overnames.
Binnen het MKB werkt Boonzaaijer & Merkus voor zowel eenmanszaken als voor middelgrote ondernemingen. Onze klantenkring bestaat vooral uit DGA's, directeuren-grootaandeelhouders, in het MKB. Onze dienstverlening is toegespitst op hun wensen en behoeften.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, wij helpen u graag verder!

Boonzaaijer & Merkus Accountants & Adviseurs
Soestdijkseweg Zuid 276
Bilthoven
tel: 030-2281658

Bilder

800x208
250x248
153x152
613x423

Beoordeel Boonzaaijer & Merkus Accountants & Adviseurs

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 06.01.2021 20:47
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie