Ockeloen-van der Hulst Diëtist en Sportdiëtist VSN

Nu gesloten
Morgen geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0433255709
E-mail adres
info@sport-en-voeding.nl

Zoekbegrippen

Sportdiëtist Vödingsdeskundige / Vödingsconsulent Advies Begeleiding Bewegingsadvies Coaching Dieetplan Gröpsvoorlichting Leefstijladvies Persoonlijke Begeleiding Voorlichting Workshop Cholesterol Diabetes Hart- En Vaatziekten Maag- En Darmklachten Sportvöding Suikerziekte Topsport Dieet Kinderen Volwassenen Diëtist Diëtistenpraktijk Behandeling Individüle Begeleiding Vödingsadvies Copd Eetstoornissen Gezonde Vöding Hypercholesterolemie Ondervöding Overgewicht Vödingsleer

Openingstijden

Maandag
09:00 14:45
Dinsdag
09:00 21:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:00 11:45
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Sinds 2003 heb ik een eigen praktijk waar ik als sportdiëtist met heel veel plezier en enthousiasme (top)sporters begeleid, die hun sportprestatie willen verbeteren. Tevens zie ik ook veel mensen die middels de combinatie voeding en beweging hun gezondheid willen verbeteren. Naast individuele begeleiding werk ik sinds 2010 voor het Nationaal Trainingscentrum triathlon en para triathlon. Tevens ben ik betrokken bij het regionaal trainingscentrum KNVB meisjes- en vrouwenvoetbal, atletiek, basketbal en turnen. Voor mijn werkzaamheden voor de verschillende sportbonden ben ik regelmatig te vinden op Papendal waar ik met collega’s overleg heb.

Naast mijn spreekuurlocatie in Berg en Terblijt, kunnen er ook afspraken gemaakt worden in het High Performance Center van Topsport Limburg in Sittard.

Beoordeel Ockeloen-van der Hulst Diëtist en Sportdiëtist VSN

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 07.01.2021 00:21
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie