Dier Medisch Centrum de Roosberg

Nu geopend
Sluit in 8 uur

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0161437777
E-mail adres
info@dmcderoosberg.nl

Zoekbegrippen

Kippen / Pluimvee Interne Geneeskunde Radiologie Periodieke Controle Echografische Apparatuur Alleen Op Afspraak Cavia's Konijnen Blödonderzök Castratie Sterilisatie Röntgenapparatuur Operatiekamer Honden Katten Dierenarts Praktijk Voor Gezelschapsdieren / Huisdieren Fretten Knaagdieren Echografie Gebit Reinigen Operatie / Chirurgie Tandzorg / Tandheelkunde Vaccinatie / Inenting Behandeling Op Locatie Behandeling Spödgevallen Chippen Huisdier Consult / Spreekuur Nazorg Ziektepreventie Blödanalyseapparatuur Diagnostische Apparatuur Eigen Laboratoriumfaciliteiten Gasanesthesieapparatuur Dierenartsen

Openingstijden

Maandag
09:00 19:00
Dinsdag
09:00 19:00
Woensdag
09:00 19:00
Donderdag
09:00 19:00
Vrijdag
09:00 19:00
Zaterdag
12:00 14:00
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Dier Medisch Centrum de Roosberg is een modern uitgeruste kliniek voor gezelschapsdieren met uitgebreide faciliteiten.

Naast het stellen van een diagnose en het behandelen van klachten en het voorkomen van aandoeningen en ziekten, vinden wij liefde voor het dier erg belangrijk.

Uw huisdier wordt tijdens het consult altijd met geduld en zachtheid behandeld. Standaard wordt alle tijd genomen om hem/haar gerust te stellen. Daarom wordt voor een consult altijd minstens een kwartier vrijgehouden.

We behandelen honden, katten, konijnen en knaagdieren.

Wij zijn er voor de dieren maar ook voor u. Dus als u vragen heeft, aarzel dan niet om deze te stellen. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Dit geldt ook voor ziektes van uw huisdier. We kunnen ons voorstellen dat u af en toe vragen heeft over de verzorging en/of voeding van uw huisdier. Kom dan even langs, u bent altijd welkom.

Onze praktijk is voorzien van moderne apparatuur zoals digitale röntgen, echo, bloedanalyse en gasnarcose om zodoende de best mogelijke zorg aan uw dier te kunnen geven.

Naast de afspraken op de praktijk rijden wij ook visites; gemakkelijk voor u en prettig voor uw huisdier. De dierenarts komt uw huisdier dan bij u thuis behandelen. Dit is bijvoorbeeld handig als u meerdere dieren heeft die moeten worden gevaccineerd of gechipt.

Ook bij een euthanasie is het vaak rustiger voor een dier om in zijn vertrouwde omgeving in te slapen.

Wij verzorgen deze consulten aan huis in de regio zuidelijk Breda.

Beoordeel Dier Medisch Centrum de Roosberg

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 20.01.2024 10:09
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie