Apotheek De Asselsestraat

Nu gesloten
Morgen geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0555216117
E-mail adres
info@aga-apotheken.nl

Zoekbegrippen

Apotheek In Drogisterij Anticonceptieservice Medicijnen Kompas Medicijnenpaspoort Patiëntenfolders / Patiëntenbrieven Blöddrukmeters Cosmetica Dieetvöding Homeopathische / Antroposofische Geneesmiddelen Verzorgingsproducten Vödingssupplementen / Vitamines Wond- En Verbandmiddelen Bereikbaar Via Internet / Webservices Bezorgservice Inschrijving Noodzakelijk Begane Grond Gehandicaptenparkeerplaats Tögankelijk Voor Rolstölen Incontinentieproducten Openbare Apotheek Advies Over Medicijngebruik / Medicijnconsult Diabetesservice Geneesmiddelen Op Recept Herhaalrecepten Medicijnen Bestellen Via Internet Zelfzorgmiddelen Spreekkamer Apotheken & Recepten

Openingstijden

Maandag
08:30 18:00
Dinsdag
08:30 18:00
Woensdag
08:30 18:00
Donderdag
08:30 18:00
Vrijdag
08:30 18:00
Zaterdag
09:00 12:30
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

De apotheek kent u als de instelling waar u de medicijnen haalt die uw arts voorschrijft. En als u er toch bent, neemt u misschien nog een rolletje pleisters mee, of een zakje keelpastilles. Natuurlijk kunt u voor deze dingen naar de Apotheek Groep Apeldoorn (AGA), bestaande uit de apotheken De Asselsestraat en De Mheen. Maar bij AGA kunt u voor veel meer terecht. Met verrassende producten op het gebied van gezondheid en verzorging, uitstekende service en deskundig advies op maat zijn we u graag van dienst.

Waakzaam, zorgzaam, zorgvuldig: zo kunt u het werk van de apotheek omschrijven. Het is niet alleen het adres voor medicijnen, al of niet op recept, maar ook kunt u bij de apotheek terecht voor advies over medicijngebruik, over kleine kwaaltjes, wondverzorging, hulpmiddelen en huidverzorging.

AGA-apotheek is niet alleen vooruitstrevend en zeer servicegericht, maar denkt werkelijk mee met de klant. Heeft u vragen, of specifieke wensen waarop wij nog niet inspringen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Beoordeel Apotheek De Asselsestraat

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 13.05.2020 19:47
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie