Top 200 steden  |  

Kindergarden Amersfoort

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Amersfoort - Amersfoort
Nu geopend
Sluit in 8 uur

Kindergarden Amersfoort

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Amersfoort

Aan de rand van het centrum van Amersfoort en toch... een heerlijk rustige locatie voor ons kinderdagverblijf Kindergarden Bergstraat. De lichte, ruime en sfeervolle kinderopvang groepen van ons prachtige herenhuis zijn een feest voor je kindje.

De allerkleinsten gaan op ontdekking voor de spiegel of op de speelmat. We hebben dit speciaal ingericht voor de jongste baby's zodat ze leren spelen met hun hele lichaam. Met onze dreumesen en peuters gaan we vaak in kleine groepjes aan de slag. Ze scheuren, knippen, plakken, verven, knutselen en laten hun creativiteit de vrije loop. We dansen en bewegen op muziek, zo mooi om te zien dat kinderen leren en ontdekken wat hun lichaam allemaal al kan.

In onze mooie tuin vind je alles: van een afgeschermd babyhoekje tot bamboestruiken waarin je je kunt verstoppen. Maar ook een fietspad en moestuinbakken waar we samen kruiden en bloemen in kweken.

Videos voor Kindergarden Amersfoort

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Kindergarden Amersfoort