Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 16:00
Dinsdag
08:00 19:30
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
08:00 16:00
Vrijdag
08:30 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
ma t/m do: tussen de middag gesloten

Beschrijving van Bakker Orthodontist A.S.W.M.R.

Onze praktijk is sinds 1987 gevestigd in het hartje van Amersfoort! De eigenaresse, Mw. (Anke) Bakker, heeft na haar studie tandheelkunde aan de universiteit van Utrecht de 4-jarige specialisatie ‘orthodontie’ aan de vrije universiteit van Amsterdam voltooid. Sindsdien runt zij met veel plezier haar eigen praktijk.

Het doel waaraan wij met het gehele team werken is het realiseren van harmonie in het gebit, de kaak en het gelaat. De wensen en verwachtingen, maar ook de klachten van u als cliënt, staan hierbij centraal. Wij vinden het belangrijk dat ú zich gehoord voelt. Het gaat immers niet om wat wij in de behandeling stoppen, maar om wat u eruit haalt!

Middels voortdurende bij- en nascholing werken wij altijd volgens de nieuwste technieken. Hierdoor proberen wij te allen tijde de beste zorg te bieden. Zo zijn wij als een van de eerste in Nederland gespecialiseerd in Invisalign (onzichtbare beugel).

Momenteel hanteren wij geen wachtlijst. Neem gerust contact met ons op voor vragen of een vrijblijvend eerste consult! Wij zien u graag tegemoet in onze praktijk!
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, iDeal, Via een verzekering
Lidmaatschappen
NVvO, KNMT, ISO 9001 gecertificeerd, Invisalign, Incognito, Roozeboom Consulting
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Bakker Orthodontist A.S.W.M.R.

Plaats van Bakker Orthodontist A.S.W.M.R.