Top 200 steden  |  

Beschrijving van Mondhygiënistenpraktijk Engelaer

Geachte bezoeker,

Welkom op de website van Mondhygiënistenpraktijk Engelaer. Zowel hier, als in onze praktijk willen wij u helpen met mogelijk problemen die u ervaart met betrekking tot uw mondhygiëne.

Een goede mondhygiëne is de basis voor een gezond gebit. Steeds meer mensen worden zich daarvan bewust. U wilt toch ook zolang mogelijk en met zo min mogelijk problemen op uw eigen gebit kunnen vertrouwen? Als mondhygiënisten richten wij ons op het voorkomen en genezen van aandoeningen aan uw gebit en het omringende weefsel. Daarmee wordt vaak voorkomen dat u dure alternatieven moet aanwennen om uw gebit op orde te krijgen.

Wist u dat 90% van alle Nederlanders een tandvleesaandoening heeft? 40% van deze mensen ondervindt daar klachten van. We noemen dit parodontitis. Dit wordt veroorzaakt door een slechte mondhygiëne, vaak als gevolg van roken of ziekten waarbij het afweersysteem in de war is, zoals bij diabetes. Het gevolg is ontstoken en bloedend tandvlees. Deze en andere ongemakken leiden tot versneld verval van het gebit. Bij iedere patiënt is de oorzaak verschillend en dat vergt een persoonlijke aanpak.

Mondhygiënistenpraktijk Engelaer staat bekend om de resultaatgerichte aanpak en de persoonlijke benadering van iedere patiënt. Patiënten worden meestal doorverwezen door hun eigen tandarts, maar kunnen ook op eigen initiatief naar ons toe komen. In alle gevallen gaan wij stapsgewijs, planmatig en resultaatgericht aan de slag. En daarbij nemen wij de tijd voor u, de tijd die nodig is.

Wij staan met een team van deskundige en toegewijde mondhygiënisten voor u klaar. Dankzij een persoonlijke benadering zult u merken dat er ook geluisterd wordt naar uw persoonlijke wensen. Daarbij onderhouden wij steeds goed contact met uw eigen tandarts over de voortgang van de behandeling. Kenmerkend voor onze praktijk is ook, dat wij snel kunnen handelen door het gebruik van de modernste apparatuur en de directe toegang tot andere specialisten in ons praktijkgebouw.
Betaalmogelijkheden
Financing, Invoice, Via een verzekering
Lidmaatschappen
NVM, NVvP, Ivoren Kruis, Lieve mondhygiënist, KRM
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Mondhygiënistenpraktijk Engelaer