Top 200 steden  |  

Kantoor Kerkelijke Goederen der

Neem vandaag contact op
kantoor-kerkelijke-goederen-der
Nu geopend
Sluit in 4 uur

Kantoor Kerkelijke Goederen der

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 16:30
Dinsdag
08:30 16:30
Woensdag
08:30 16:30
Donderdag
08:30 16:30
Vrijdag
08:30 16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kantoor Kerkelijke Goederen der

KKG: Uw vastgoed op orde

Het zorgvuldig beheren van grond en gebouwen wordt steeds complexer. Het vergt veel specifieke kennis en die hebben wij in huis. Wij beheren kerkelijk onroerend goed, te weten grond en gebouwen. Wij kunnen het volledige beheer van uw vastgoed verzorgen. Ook ondersteunen wij bij zaken zoals bemiddeling of advisering bij aan- en verkoop van grond en gebouwen.
Onze rentmeesters staan altijd ten dienste van uw kerk en zijn erop gericht om optimaal rendement voor u te behalen.
KKG: Rentmeesters en makelaars in kerkelijk onroerend goed

Inmiddels alweer meer dan 70 jaar dé vastgoedspecialist voor kerken en aanverwante organisaties in de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Wij beheren kerkelijk onroerend goed, te weten: grond en gebouwen, niet zijnde kerkgebouwen. Bij grond gaat het om grasland of landbouwgrond. Bij gebouwen gaat het om pastorieën, verenigingsgebouwen, kantoorpanden of woningen. Heeft u vragen over kerkgebouwen, ga dan naar deze pagina.

Onze rentmeesters kunnen u veel werk uit handen nemen. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn deskundig, zowel op het terrein van het vastgoed als in de kerkelijke wereld. Voor u kunnen wij het volledige beheer van het vastgoed doen, inclusief de jaarlijkse financiële verantwoording. Wij kunnen u ook ondersteunen bij incidentele zaken zoals de bemiddeling of advisering bij aan- en verkoop van grond en gebouwen. Onze rentmeesters staan altijd ten dienste van de plaatselijke kerken en zijn erop gericht om optimaal rendement voor hen te behalen.

Het zorgvuldig beheren van grond en gebouwen vergt veel specifieke kennis. Die hebben wij in huis en wij helpen u graag.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kantoor Kerkelijke Goederen der

Plaats van Kantoor Kerkelijke Goederen der