Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:15 17:45
Dinsdag
08:15 17:45
Woensdag
08:15 17:45
Donderdag
08:15 17:45
Vrijdag
08:15 17:45
Zaterdag
08:15 16:30
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Banketbakkerij De Jong

Binnen Heerlijk & Heerlijk, Het Gilde van de Betere Banketbakkers zijn tweehonderd zelfstandige banketbakkers verenigd. Verspreid over het gehele land waarborgen deze betere banketbakkers, stuk voor stuk, topkwaliteit in banket.

De meesterbanketbakkers werken uitsluitend met de beste grondstoffen van moeder aarde. Met dagverse producten. Zo worden met de natuurlijkste ingredienten - bloem, suiker, boter, eieren, room, noten en vruchten - de heerlijkste kunstwerkjes voor u gebakken. Reken maar dat u het verschil terdege proeft. Want compromissen doen aan de kwaliteit is er bij Heerlijk & Heerlijk, Het Gilde van de Betere Banketbakkers, niet bij.

Regelmatig worden alle Heerlijk & Heerlijk banketbakkers beoordeeld op hun product- en organisatiekwaliteit. Een waarborg voor u als genieter van al dit heerlijks.

Gezamenlijk steken de banketbakkers veel tijd in het ontwikkelen van nieuwe en vooral tongstrelende producten die bewijzen dat u met Het Gilde van de Betere Banketbakkers niet alleen kwaliteit in huis hebt gehaald, maar vooral beroepstrots en liefde voor alles wat zoet en hartig is.
Betaalmogelijkheden
Cash, Cadeaubon/VVV bon, Maestro
Lidmaatschappen
lid van Het Gilde van de Betere Banketbakkers
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Banketbakkerij De Jong

Plaats van Banketbakkerij De Jong