Top 200 steden  |  

Beschrijving van Hélène's Nail en Beauty Care

Hallo ik ben Hélène Liang en al 25 jaar heb ik een eigen schoonheidssalon in Almere Haven. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en lid van de Anbos, de Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging. Elke dag werk ik met veel liefde, plezier en passie en hoop dit nog vele jaren te kunnen doen. Onlangs ben ik verhuisd naar een eigen pand omdat de ruimte thuis te klein werd.

Om van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging op de hoogte te blijven, bezoek ik regelmatig beurzen, congressen en volg ik trainingen en nascholingen.

Al 25 jaar werk ik met Alcina, een heerlijk merk voor huidverzorging. Daarnaast ben ik sinds 4 jaar hannah huidcoach, specialist in huidverbetering en gecertificeerd bindweefsel masseuse. Hannah is een Nederlands huidverbeteringsmerk. Iedere huid is uniek en daarom nodig ik u graag uit voor een persoonlijk advies door middel van een huidmeting met de hannah Skin Analyzer, waarna we samen een stappenplan opstellen en bespreken. Tevens ben ik gespecialiseerd in ontharingstechnieken. Deze behandelingen worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Wilt u de sfeer komen proeven én ervaren hoe ik met liefde en passie mijn beroep uitvoer? Schroom dan niet en maak een afspraak. Ik hoop u snel te ontmoeten in mijn salon!
Betaalmogelijkheden
American Express, Cash, Contactloos betalen, Cadeaubon/VVV bon, Invoice, Maestro, MasterCard, Visa
Lidmaatschappen
ANBOS, Anbos, AGB code 89-00737

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Pandabeerstraat 38, 1338 CB Almere
Sneeuwklokjestraat 2, 1338 SJ Almere

Fotos voor Hélène's Nail en Beauty Care

Plaats van Hélène's Nail en Beauty Care