Top 200 steden  |  

Brins Elektrotechnische Installatie

Neem vandaag contact op

Brins Elektrotechnische Installatie

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Brins Elektrotechnische Installatie

Ons bedrijf is gespecialiseerd in elektrotechniek en bestaat sinds 2005. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd Elektro technisch bedrijf in provincie Noord Holland. Met twee vestigingen in Almere en Amsterdam bedienen wij dan ook met veel enthousiasme particulier en bedrijf in de regio’s groot Amsterdam en Flevopolder. Op al onze werkzaamheden geven we 5 jaar GARANTIE!

Zo zijn wij altijd snel ter plaatse bij storingen maar leggen ook nieuwe installaties en bedradingen aan en renoveren de bestaande installaties. Ook bieden wij regelmatige onderhoudswerkzaamheden en controles bij onze klanten aan om de werking en veiligheid te garanderen.

Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en opgeleide elektriciens en personeel. Zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie in de installatie en het onderhoud van elektrotechnische installaties.

U wilt natuurlijk de beste en de veiligste oplossing en installatie, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor alle nodige werkzaamheden.
Wij streven altijd naar 100 % klanttevredenheid!
Lidmaatschappen
Gecertificeerd installateur en erkend als leerbedrijf

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Brins Elektrotechnische Installatie

Plaats van Brins Elektrotechnische Installatie