Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Bel voor een afspraak. Mailen kan ook: info@pensioenadviestwente.nl

Beschrijving van Pensioenadvies Twente

Pensioen Advies Twente BV is een onafhankelijk pensioen advies kantoor. Ons uitgangspunt: "maak pensioen simpel en begrijpelijk en bovenal transparant". Wij zoeken naar de passende oplossing voor u situatie! Of u nu werkgever of werknemer of directeur/ondernemer bent.

Bij Pensioen Advies Twente BV gaan wij echter nog verder. Door gedegen kennis van overige verzekeringsrisico's kijken wij verder dan alleen pensioen. U krijgt waar nodig een totaal advies. Daarnaast kunt u profiteren van collectieve zorg- en inkomensverzekeringen die wij aanbieden ook kunnen aanbieden via een specialist; Hapré Zorg en Inkomen.

U wilt dat het goed geregeld is. Wij zorgen hiervoor.

Wij maken gebruik van de meest moderne vergelijkingsprogrammatuur. Onze pensioenadviseurs zijn in het bezit van de benodigde diploma's. Daarnaast zijn de adviseurs aangesloten bij de Beroepsorganisatie van Onafhankelijke Pensioen Adviseurs "RPA"

Het RPA staat garant voor: Professionaliteit, deskundigheid, integriteit en onafhankelijkheid. Dat zijn de kernwaarden van de Registerpensioenadviseur.

Het RPA kiest ervoor om zich kwalitatief te onderscheiden in zijn dienstverlening naar de klant en verder te gaan dan de wettelijke vereisten met betrekking tot de kennis en deskundigheid.

Bewezen deskundigheid en vakbekwaamheid is een belangrijk onderdeel van de voorwaarden voor de RPA-erkenning. De eisen waaraan men moet voldoen, gaan verder dan de Wet op het financieel toezicht en hebben zowel betrekking op vakinhoudelijke kennis als op gedrag.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Lidmaatschappen
RPA
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Pensioenadvies Twente

Plaats van Pensioenadvies Twente