Top 200 steden  |  

Beschrijving van Leygraaf Makelaars

Leygraaf Makelaars, de makelaar voor wonen en werken.

WONING VERKOPEN
Met onze jarenlange ervaring bent u bij Leygraaf Makelaars aan het juiste adres als u uw woning wilt verkopen. Wij komen vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek waarin wij de mogelijkheden met u bespreken en krijgt u een gratis waardebepaling van uw woning.

WONING AANKOPEN
Wij nemen u bij de zoektocht naar uw nieuwe huis graag bij de hand. Samen met u stellen we een plan op en gaan wij actief op zoek naar de woning die bij u past. Heeft u al een huis op het oog en wilt u ons inschakelen als aankoopmakelaar?
Wij begeleiden en ondersteunen u als aankoopmakelaar van begin tot eind.
Leygraaf Makelaars uit Alkmaar, de sleutel naar uw nieuwe huis!

TAXATIE
De taxatie van een huis is het richtpunt voor het bepalen van de herbouwwaarde voor de verzekering of het verkrijgen van een hypotheek. Een goed, professioneel en door financiële instellingen erkend taxatierapport is onmisbaar. Leygraaf Makelaars uit Alkmaar is gespecialiseerd in het taxeren van woningen.

BOG
Onze kracht is ons netwerk. Wij zijn al jaren een bedrijfsmakelaar met uitstekende contacten bij professionele opdrachtgevers, beleggers en projectontwikkelaars in en om Alkmaar.
Daarnaast zijn wij thuis in het commerciële vastgoed en volledig op de hoogte van de markt en de ontwikkelingen op het gebied van bedrijf onroerend goed.
Wij geven u passend advies op het gebied van verhuur en verkoop van exclusieve kantoorpanden, monumentale kantoorvilla’s, winkels, bedrijfshallen, bouwgronden, campings, recreatieparken en interessante beleggingsobjecten.
Ook adviseren we u graag over nieuwbouwprojecten, onteigening en exploitatie.
Lidmaatschappen
NVM, NWWI / Vastgoed gecertificeerd
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Leygraaf Makelaars

Plaats van Leygraaf Makelaars