Top 200 steden  |  

Beschrijving van Zorg Rondom Voeten

Uw voeten in goede handen
Voeten zijn belangrijk. Ze dragen ons dag in en dag uit. De menselijke voet is een ingenieus meesterwerk . Een uitgekiend systeem van botjes, banden, pezen en spieren zorgt ervoor dat u zich kunt voortbewegen. Heeft u pijn aan uw voeten of last van uw knieën, heup, rug of spieren, dan is het goed om specialistische hulp te zoeken.
Voorkomen is beter dan genezen. Podotherapie wordt daarom ook preventief ingezet. In onze praktijk zien we regelmatig kinderen, sporters, mensen met staand en/of lopend werk en mensen met diabetes of met reuma die ons uit voorzorg bezoeken.

Bewegen is gezond, maar treedt er een verstoring op in het gangbare bewegingspatroon, dan kan dit leiden tot ongemakken van voet tot hoofd. Door podotherapeutisch onderzoek te doen, kan ik vaststellen of er sprake is van verstoringen in het bewegingspatroon van uw voeten, enkels, knieën, heup of rug. Is dit het geval, dan begeleid ik bij het verminderen of verhelpen van het ongemak en/of maak ik podotherapeutische hulpmiddelen op maat.”
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Financing, Maestro, Via een verzekering
Lidmaatschappen
NVvP, Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten, Kwaliteitsregister Paramedici, aangesloten bij HONK huisartsenzorg

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Zorg Rondom Voeten

Plaats van Zorg Rondom Voeten