Top 200 steden  |  

Mondzorg Akkrum

Neem vandaag contact op
Mondzorg Akkrum - Akkrum
Nu gesloten
Open op Maandag

Mondzorg Akkrum

Sleutelwoorden

behandeling van angstige patiënten bleken van tanden cosmetische tandheelkunde mondhygiëne behandelingen spoedeisende behandeling alleen op afspraak toegankelijk voor rolstoelen sealen vullingen vervangen mondhygiënist aanwezig facings fluorbehandeling kronen en bruggen kunstgebitten / protheses periodieke controle poetsinstructie tandsteen verwijderen tandvlees / parodontologie wortelkanaalbehandeling / endodontologie zenuwbehandeling tandheelkunde algemeen Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 16:30
Dinsdag
08:00 21:00
Woensdag
08:00 16:30
Donderdag
08:00 16:30
Vrijdag
08:00 16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Behandeling alleen op afspraak

Beschrijving van Mondzorg Akkrum

Mondzorg Akkrum streeft naar het verlenen van kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige zorg met persoonlijke aandacht voor de patiënt. Samen met u willen wij in een gemoedelijke sfeer werken aan een mooi, gezond en goed functionerend gebit. Preventie vinden wij in dit kader erg belangrijk. En omdat je hier niet vroeg genoeg mee kunt beginnen, is voor de kinderen een kids preventieplan opgesteld. Hierdoor wordt vanaf jonge leeftijd op een gestructureerde wijze gewerkt aan een gezond gebit. Een goede mondgezondheid voorkomt namelijk veel tandheelkundige problemen.

We beginnen met het in kaart brengen van de staat van uw gebit. Afhankelijk van de situatie worden er foto's gemaakt om (vroegtijdig) problemen op te kunnen sporen. De tandarts stelt de eventuele diagnose en doet in overleg met u een passend behandelvoorstel. Alle tandheelkundige behandelingen worden bij Mondzorg Akkrum uitgevoerd, zodat u alleen voor specialistisch werk zult worden doorverwezen naar bijvoorbeeld een kaakchirurg of orthodontist. Voor gebitsreiniging en tandvleesproblemen kunt u terecht bij onze preventie-assistentes en mondhygiëniste.

Tijdens behandelingen probeert de behandelaar zoveel mogelijk te communiceren waar zij mee bezig is. De patiënt voelt zich hierdoor eerder op zijn of haar gemak en wordt bij de behandeling betrokken. Er wordt bij Mondzorg Akkrum gewerkt met moderne apparatuur en materialen. Een voorbeeld hiervan is de microscoop die onder andere gebruikt wordt bij wortelkanaalbehandelingen. De kwaliteit van de behandelingen wordt hierdoor verhoogd.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Financing, Maestro, Via een verzekering
Lidmaatschappen
KNMT, KRT, Kwaliteitsregister

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Keizerstraat 144, 2584 BM Den Haag

Fotos voor Mondzorg Akkrum

Plaats van Mondzorg Akkrum