Top 200 steden  |  

GS Sports

GS Sports - Abcoude
Nu gesloten
Opent in 8 uur

GS Sports

Sleutelwoorden

online afspraak maken bedrijven particulieren nee voetbalschool voetbal training voetbal prive training personal training voetbaltraining voetbal workshops jako voetbalveld gym groeps training atletiekclubs
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
09:00 17:00
Zondag
09:00 13:00

Beschrijving van GS Sports

Trainingen:

Alle jonge voetballers dromen ervan profvoetballer te worden. Ons doel is om spelers voetballend en fysiek beter te maken. Dit doen wij door middel van coördinatie oefeningen en techniektraining (balbehandeling, bewegingen en tactisch inzicht). Daarnaast wordt er ook aan de sociale vaardigheden (mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid) aandacht besteed. De training stof is een goede en belangrijke aanvulling op de training die bij de voetbalclub wordt gevolgd. En is voor kinderen van in de leeftijdscategorie van 6 t/m 16 jaar bedoeld.

Het Leerplan:

Het leerplan bestaat uit: Aanleren en Toepassen.
Het Aanleren en Toepassen wordt vormgegeven in Technieken, Oefeningen, Pass- en Trapvormen, Spelvormen, Afrondvormen en Wedstrijdvormen. De spelers worden op een motiverende manier gecoacht waarbij Ontwikkeling voorop staat. Er wordt in kleine groepen van maximaal 10 t/m 12 spelers getraind om het hoogst mogelijke resultaat te behalen. Personal training is ook mogelijk indien gewenst vraag naar de mogelijkheden. Door onze ervaring zijn we altijd in gesprek met ons grote netwerk in de voetballerij om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van training.

Trainen als een prof:

Bij GS Sports Voetbalschool dragen alle spelers hetzelfde tenue, ze moeten op tijd aanwezig zijn, wordt er professioneel getraind en er is respect voor medespelers en tegenstanders. Ik wil ze dat gevoel van ‘prof’ zijn geven en hopen natuurlijk iemand van GS Sports terug te zien bij een BVO.

Ben jij er klaar voor om een stapje dichterbij je droom te komen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende proeftraining.

Believe. Work. Achieve
Betaalmogelijkheden
Cash, Financing, iDeal, Maestro, Vooruit betalen
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor GS Sports

Plaats van GS Sports